2011 gelin adayları buyrun sohbete

Olayın başlangıcı 20-21 yaşın evlilik için çok küçük olması ve ufaklık diye nitelendirmem.Dolayısıyla bi anda kullanıp daha sonra pişman olduğum bi kelime çıktı "höstt" şeklinde.. Bu kelimemden ötürü özür dilerim ama hala ve hala diyorum önemli olan yaş değil kendini olgun hissedebilmek.Konunun belinay merveye sapmasıda oldukça ilginç oldu...

Açıklama için teşekkürler canım

aslı tamam konunun başlangıçı bitişi önemli değil ben uyarımı yazdım
onu EDİTÖR olarak yazdm altta kendi yorumum var zaten
konuda burda kapansın lütfen
yoksa konunuzu kapatmak zorunda kalacağım

Kızlar kayınbabaiş aradı babacım deidm ay nasıl çıktı ağzımdan şaşaırdım şoke girdim kendi babama bile demedim ay bir tuaf oldum yaaa

Bende ilk 2 günü ayrı geçiricem canım, sonra görüşücem nasipse.
Ama 4 aydır ayrıyız yaa, görüşme zamanı geldide geçti bile...

çokiyi değerlendirin canım
ben en son temmuzda görmüştüm
şimide martta görücem daha çok var be...
üstelik netten bile yüzünü göremiyorum
sizinde olmuş baya canım ama neyseki az kaldı göreceksiniz birbirinizi

Mervecim yazmışşın ama bayram üstü yoğunluk oluyor ani çıkış yapıyorum canım
franşit bendeki sorun ve doktor onu verdi öksürüyor gıcık şeklinde içince hemen kesiyor doktora danış yinede

Kızlar kayınbabaiş aradı babacım deidm ay nasıl çıktı ağzımdan şaşaırdım şoke girdim kendi babama bile demedim ay bir tuaf oldum yaaa

Adam ne mutlu olmuştur...

Valla canım sadece 4 gün beraber olucaz, o nedenle çok iyi değerlendirelim diyoruz.
Lvaboya gitse bile kapıda beklicem :))

Adam ne mutlu olmuştur...

Valla canım sadece 4 gün beraber olucaz, o nedenle çok iyi değerlendirelim diyoruz.
Lvaboya gitse bile kapıda beklicem :))

olsun canım 4 günde neler yapılır neler
biz izindeyken beraber lavobaya girip ellerimizi yıkıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…