2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben okuyana kadar 1 saat geçiyo zaten kleo:)kimseler yok artık.aşkım da halı sahada maçta.çok kızgınım zaten.bana zaman ayırmıo bu ara.dün çok fena tartıştık msnde.

ben okuyana kadar 1 saat geçiyo zaten kleo:)kimseler yok artık.aşkım da halı sahada maçta.çok kızgınım zaten.bana zaman ayırmıo bu ara.dün çok fena tartıştık msnde.

haksız yere kızıyorsun bitanem seni az çok tanıyorum artık sakın yanlış anlama dediklerimi madem öyle sen de ailene vakit ayır annen seninle vakit geçirmek istemiyormuydu annenle birlikte yapın caylarınızı dizinizi izleyin ya da arkadaslarınla görüş sende hiç bosuna kızma ...

hoşgeldin sonbaharr
öle zaten bu ara kleo.hep evdeyim iş-ev arasında gidip geliorum.psikolocim bozuk bu ara sanırsam.hastalığı da atamadım hala.doktora gidecek zaman yok iş yoğunluğundan herşey üst üste geldi

aysuncuğum melteme katılıyrm cnm
siz her zaman birbirinizi görüyorsunuz ztn
ailene vakit ayır sende.
evliliklerde de böyle bir zaman sonra monotonlaşıyor.
devamlı aynı şeyleri yap aynı şeyleri konuş insan sıkılıyor
bak maça gitmiş orda arkadaşlarıyla eğlencek bağcak çağırcak stres atıcak
sende kendine oyalanacak bişiyler bul
arkadaşlarınla ailenle değerlendir vaktini

Zeynep hoşgeldin canımm evlendikten sonra hazirandan sonra bol bol vakit geçirirsin sen sıkma canını o hastalıgın verdiği huysuzluktur beni de nişanlım bütün gün aglattı biz de tartıstık ama en sonunda çiçek gönderdi bana tatlıya bagladık herseyi çook mutlu oldum

arada böle inişli çıkışlı dönemler oluyor.hani o sürekli görüşmenin verdiği birşey sanırım.yaklaşık 1 aydır sadece h.sonları görüşme şansı buluyoruz.o da yetmiyor sanırsam.
bi de iş stresi bu ara çok fazla.yılsonu geliyor baskı ve stres çok arttı.eve geldim ağladım ya.hiç bi iş yetişmiyor.ne yapacağımı şaşırıyorum.bayram tatili çok iyi gelecek bana

hayırdır cnm ya size ne oldu da ağlattı

çok sinirlendim zeynep bu gün ayagımı burktum canım o kadar yandı ki izin alıp eve bile gidemedim ilk neden buydu ikinci neden de artık yurt dısına gitmesin die çok güzel bir yerde çok güzel bir maasla iş ayarladım teklif ettiğim rakamı begenmedi bunlar yane ...ama çiçeğin içindeki not güzeldi eridim bittim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…