2011 gelin adayları buyrun sohbete

İzmir'de bu akşam saat 21.15'de 3.7, saat 21.45'te 3.4 ve saat 22.07'de ise 4.9 büyüklüğünde üç deprem meydana geldi.

Allah yardımcımız olsun kızlar ....

kızlar size bişiy sorcam
porselen makyaj ile profesyonel makyaj arasındaki fark ne?

ben makyajımı kendim yapacagım canım aldım bütün makyaj malzemelerimi kendim aldım televizyonda çalışan makyöz arkadasım öğretti bana profesyonel makyaj da amaç suratta makyaj oldugu halde makyaj yokmuş gibi göstermektir for example seda sayan :))yakından görmeni tavsiye etmem ...

cnm ben normalde de pek makyaj yapmayı sevmem
fondoten ve pudra kullanmıyrm zaten bir göz farı göz kalemi ve ruj allık kullanıyrm. sürdüğümde de sanki az bile sürsem tabakayla boya varmış gibi gözüküyor. kuaförümde profesyonel makyaj yapıcağını söyledi
bir diğer kuaförde porselen makyaj dedi
ama ikisi arasındaki fark nedir bilemedim.
ay ben makyaj fln yapamam o gün heycandan elim ayağım dolaşır

canımm ben de fondoten ve pudra dısında her türlü makyaj malzemesini kullanıyorum işim geregi makyaj yapıyorum hergün benim bildiğim kadarıyla profesyonel makyaj sana örnekte de belirttiğim gibi yüzün hatalı kusurlarını örter mesela dudakların incedir dudakların dısından kalem çeker dudaklarını dolgun gösterir ya da göz bebeklerini büyütmek için gözün içerisinde beyaz kalem uygular daha sonra siyah ya da baska hangi renkte kalem uygunalacaksa onu uygular göz bebegini büyük gösterir burnun ortasından allıgı sürer alnı geniş gösterir diplinerı göz kapagından tasırır gözlerini çekik gösterir yani yüzün hatalarını gizlemek profesyonel makyajdır ben öyle biliyorum

porselen makyaj da yaptırdım tvde roportaj yapmadan önce 1 kere yaptırdım body shop ürünleriyle yaptı makyöz abla 2 gün suratımdan cıkmadı ne rimeli ne de fondoteni ve surat kalıp gibi duruyor bana sorarsan profesyonel makyaj yaptır derim ama ilk önce prova yaptır ...

sağol meltemciğim bilgi için.
bende profesyonel düşünüyrm. hem o kuaföre daha çok güveniyrm.
porselen yaptırmaya gerek yok zaten.
çok abartı bişiy olmasın yeter bana.
of burda hiçbiri prova yapmıyor. ama yinede söylicem yapsın riske atmak istemiyrm çünkü.
iyi geceler canım bye

Bende sizin grubunuza kaztılmaya hak kazandım:)5.5 yıllık ilişkimiz nişanlı şekilde devam ediyor.2011 de evlenicez tarihe karar veremiyorum bi türlü.ya haziran sonu ya temmuz başı olsun dedik.ağustosda ramazan biliyorsunuzdur.neyse bana ve evlenecek herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı ve çok paralı bir hayat dileğiyle

kızlar size bişiy sorcam
porselen makyaj ile profesyonel makyaj arasındaki fark ne?

Canım ben nişanımda porselen makyaj yaptırdım.çokta güzel oldu.aradaki farkı sorarsan yaz düğünü için ideal çünkü çok dayanıklı akmıyor,bulaşmıyor.nişan bitimi saat 4 te yattım yatarken çıkardım.hala ilk yapıldığı anki kadar güzeldi.malzemeleri daha kaliteli oluyor tabikide.doğallık katıyor.sanatçılar falan çoğunluklaa o makyajı yaptırıyor.dayanınıklılık ve doğal görünümün yanı sıra ben burdayım der gibide gösterişli bak canım sen porselen makyaj yaptır.bir defa evleniyorsun kusursuz güzellikte olmalısın.normal makyajı zaten her zaman yaparsın.:80:

Ya kızlar kusura bakmayın.ben porselen ile normal makyaj arasındaki farkı diye okumuşum.profesyönel makyajda diğer bi adıyla gece makyajı demektir.oldukça gösterişli,yüze göre yapıldığı iddea edilir makyözler değimiyle(allah aşkına diğer makyajlar suratımıza uygun değilmi???onları basmakalıplamı yapıyorlar çok saçma yani)porselen makyaj daha bi iddealı tabi,çok uzun süre kalıcı bir kere genelde tv dizilerindekiler için falan yapılıyor.birde yüzünde kusurları olan (sivilce,iz..) kapatmada bir numara yani suratına bakılmıycak birini bile muhteşem güzelliğe sokabiliyor.makyözler düğün için genelde profesyönel makyajı öneriyor onuda söyleyeyim.ama ben porselen yaptırdım.cildim düzgün olduğundan çok fazla tenimi kapatmadılar.düğünümde yine yaptırıcam.pişman olsam açık yüreklilikle söylerim.pahalı diye yaptırmamazlıkta etmeyin.bir kez evleniyorsunuz.ben küçük bir ilçede yaşıyorum tek yer yapıyor hatta bu makyajı.kız çoğu kişinin yaptırmadığını söyledi.makyajım bittiğinde herkes başıma toplanmıştı sanki ben sanatçıyımda benden imzalı resim isticekler:)))herkes çok beğendi.içinize sinmiyorsa siz bilirsiniz yinede.umarım bi yardımım olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…