2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcime neden anlaşamıyonuz ki yaa anlamadım ben bayramda nie sorun yaşıyonuz

,saol denizcim yaniii 1984 lümüzün

Ya canımcım, ben her sene bir kere geleceğim için 2 ay kalırım diyorum, benimkide unut sen onu diyor.
Bayramlarda senin işin olursa ben tek gelirim diyorum onuda kabul etmiyor, tek kalamazmış...

Annem anlar böyle şeylerden ona bir göstereyimde ona göre alayım.
Limango tutkunu olup çıktık, nişanlımın saatinide oradan almıştım.
Geçen haftada tartı aldım :))

walla cimcimecim allah izin verdigi müddetçe bayramlarda 1 gün ist. 2 gün ailemin yanında olmak istiyorum ömrüm yettikçede böle tyapacak kimse kusura bakmasın yani benim için öle bence bu konuda anlayışlı olmalı yalnız kalmıyormu limdi yine kalacak yani sıkma canını bir yol bulursunuz anlaşırsınızz

Bir de kargo ücreti olmasa daha güzel olurdu tabi:) İyi günlerde kullan fıstık aldıklarını

Bende öyle istiyorumda hesap yapıyo kendince, zaten önümüzdeki on yıl ramazan bayramları yaza geliyor, önceden gider tatilini yaparsın bayramıda beraber geçiririz diyo...
Umarım sonraki yıllar bu kadar katı olmaz, şimdikini evlilik heyecanına veriyorum, seni koluma takıp gezmek istiyorum diyo...

esracım bence şimdiden bunun tartışmasını yapmayın
yarın öbür gün evlenince
hem maddi olarak bu durumu sende düşünürsün
hemde manevi olarak eşini o kadar uzun süre yanlız bırakmak istemezsin
şahsen ben olsam öyle düşünürdüm
kocamı o kadar uzun süre yanlız bırakmak istemezdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…