- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.581
Hoşgeldin Elçin'cim nasılsın, evlilik nasıl gidiyor alışabildinmi?
hoşbulduk canım evlikik güzel gidiyr alışmaya çalışıyorum işte tek sorun aileme özlemmmm:26:
Onada alışırsın canım, bayramda gidecekmişsin, nişanlımla bu konuda anlaşmaya varamıyoruz zaten
Kızlaar limangoda yatak örtüleri var bi bakında bana öneri verin hele, alsammı acaba?
Bende sabah bakmıştım saten yatak örtüleri çok şık görünüyor ama kalitesini bilemiyorum canım
buket 12.modeli beğendm bende:)))
evet elçin 84 lüyüm:)) yaşımı gösteriyor muyum:))
cimcime neden anlaşamıyonuz ki yaa anlamadım ben bayramda nie sorun yaşıyonuz
,saol denizcim yaniii 1984 lümüzün
Bende 11 ve 12 yi çok beğendim moru çok severim ama yatak odası uyumu önemli:) Koyacak yerim olsa alırdım ben fiyatı uygun görüntüsü şık çünkü günlük kullanırsın çok kaliteli çıkmazsa
Ya canımcım, ben her sene bir kere geleceğim için 2 ay kalırım diyorum, benimkide unut sen onu diyor.
Bayramlarda senin işin olursa ben tek gelirim diyorum onuda kabul etmiyor, tek kalamazmış...
Annem anlar böyle şeylerden ona bir göstereyimde ona göre alayım.
Limango tutkunu olup çıktık, nişanlımın saatinide oradan almıştım.
Geçen haftada tartı aldım :))
walla cimcimecim allah izin verdigi müddetçe bayramlarda 1 gün ist. 2 gün ailemin yanında olmak istiyorum ömrüm yettikçede böle tyapacak kimse kusura bakmasın yani benim için öle bence bu konuda anlayışlı olmalı yalnız kalmıyormu limdi yine kalacak yani sıkma canını bir yol bulursunuz anlaşırsınızz
Bende öyle istiyorumda hesap yapıyo kendince, zaten önümüzdeki on yıl ramazan bayramları yaza geliyor, önceden gider tatilini yaparsın bayramıda beraber geçiririz diyo...
Umarım sonraki yıllar bu kadar katı olmaz, şimdikini evlilik heyecanına veriyorum, seni koluma takıp gezmek istiyorum diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?