2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bir yandan onada hak veriyorum canım, yıllardır bekar evinde kalmanın zorluklarını anlatıp duruyor, iyice sıkıldım diyor.
Maddi konuda bilmiyorum ama manevi yönden yılın 10 ayı yanında olucam nasipse :))
Doğru söylüyosun şimdiden konuşmak belkide gereksiz ama bazende konu açılıveriyor işte...
Koluma takıp gezdiricem lafına gülüyorum zaten, beni çanta falanmı sanıyor bu adam :))

burdayım kıslarrrr aylincim nasılsın kuşum yaaa

eh işte elçincim idare ediyoruz yaa ne olsun
senin yeni gelinlik nasıl gidiyo sen anlat asıl
tavsiye ediyomusun evliliği

diyorum ya esracım belki de o zaman sen onu o kadar uzun süre bi başıba bırakmak istemiyceksin

Beraber niye gelemiyorsunuz bayram için? Bir bayram orda bir bayram burda yapılabilir diye düşünüyorum.

ayy zuhall çook kötüsün etli ekmegin resmini görünce canım cekti üzerine de tereyagı döküyorlar nefis oluyor ben mevlana türbesinin karsısında yemiştim

nasılsın elçin?akşama ne yemek var?

ayy zuhall çook kötüsün etli ekmegin resmini görünce canım cekti üzerine de tereyagı döküyorlar nefis oluyor ben mevlana türbesinin karsısında yemiştim

nasılsın elçin?akşama ne yemek var?
iyim canım ne olsun akşama yemek yok dışarı çıkacaz kocişle buluşacaz klanyona götürecek beni sonra taksime gezecezz anlıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…