2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi geceler hanımlar:)

bu akşam takılcam burda dedim ama aşkım sürpriz yaptı.kapıyı bi açtım karşımda.canım benim ya hasta olmuş.neyse yarın bizde kalacak aşkım.

ben de doktora gittim bugün.bronşit oldum diye korktum ama ciğerlerim temiz.boğazlarımda iltihap varmış.ilaç verdi.

günaydın şekerlerr:))) denizzz dün bimden yine bir çk nevresim 365 home marka birde çarşaf yastık takımı set böyle rulo şeklinde paketteydi bim manyağı çıkacağım yakında bunlardan denk geldi mi canım sana hiç:)))

bim demi tatlım bu hafta ki kampanyada öyle bişey yoktu ama sen nereden gördün ki

geçen sene ben iki üç takım nevresim takımı aldım bir tanesini evde kullanıyorum iki hafta bir mutlak yıkanıyor ne rengi soldu ne de bişey

Bursa'da bim nerde var ki altıparmağın ucundaki bim mi olmuştu yoksa:) 2 haftada bir yıkanıyor deyince aklıma geldi ya kızlar ben hiç anlamam da bu temizlik kurallarının bir zaman çizelgesi var mı cam kaç günde bir silinir çarşaf değiştirme süresi felan gibi:)

evet canım bimde birtane aldım nevresim takımı hatta bak bu modeli 26 tl ye aldım

iyi günlerde kullan bizim burada yoktu olsa dün marketten bişeyle aldım her gittiğimde adam kampanya var diyor oda nişanlı söylüyor bana :)))
daha bu taraflara gelemdi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…