- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.741
Keşke bende aldırmasam ama, o zamanda bayan kaş oluyorum :)) şuan öyleyim zaten :))
kaşlarım çok siyah çokta belli oluyor...
Nişanlıma sakın sürpriz falan yapma dedim, beni o halde görmesin :))
oje süerüyormusunuz bilemem ama ben açık tonlar sürüyorum yaldızlı beyaz felan gibi bimden aldım 3 lü oje çok güzel aklınızda bulunsun vede ruju var mükemmel tek tük oluyor bazen
Benimde yengem alırdı ama artık almıyor tövbe etti günah diye.
Rüyalar görüyormuş :))
Arasıra gel alayım diyor ama, beni kırmamak için söylediğini bildiğimden ben istemiyorum...
Bizimkinin mesleğigüzellik uzmanı tüm işlerimi genelde o yapar, cilt bakım-saç-kaş-ağda
bizimkinin mesleğiGüzellik uzmanı tüm işlerimi genelde o yapar, cilt bakım-saç-kaş-ağda
benim nişanımda saçımı falan yengem yaptı, yani türbanımı kuaförlere taş çıkarır valla.
Ablamın düğününde kuaföre gitmiştim kadın beni benliğimden çıkardı :))
neymiş gelinin kardeşi ağır makyaj yaparmış...
o sözden nefret ediyorum ablamın düğününde aynı söze maruz kaldım
maymun oldum nerdeyse
Kadına istemiyom diyom yapıyo
eve geldim hem ağlıyom hem siliyom
abim canım yaaa tamam güzelim tamam delip sakinleştirdi
sonra kendim yaptım
çok makyajı bende sevmiyorum.fondöte ve rimel sevmiyorum allık siyah kalemim kırmızı rujum olsun harika bir güzel hissediyorum kendimi:)))
yılbaşında havluya nakışlı isim işleticem özdilekte yapıyorlar
yada bornaz alıp yaka kısmına yazdırayım adımı nasıl olur ?*
günaydın kıslar nasılsınız uyandım kahvaltı hazırlıcam kociş hala uyuyor uyandırmadım onu
kıyamadım yazık işe gidip geliyo dinlensin yaa hazırlayim sonra uyandıracam siz neler yaptınızz
günaydın kıslar nasılsınız uyandım kahvaltı hazırlıcam kociş hala uyuyor uyandırmadım onu
kıyamadım yazık işe gidip geliyo dinlensin yaa hazırlayim sonra uyandıracam siz neler yaptınızz
kahvaltı sofralarının fotoğraflarını ve tariflerini paylaşırsın zuhal bizde nasiplenmiş oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?