2011 gelin adayları buyrun sohbete

Oje süerüyormusunuz bilemem ama ben açık tonlar sürüyorum yaldızlı beyaz felan gibi bimden aldım 3 lü oje çok güzel aklınızda bulunsun vede ruju var mükemmel tek tük oluyor bazen

Bizimkinin mesleği güzellik uzmanı tüm işlerimi genelde o yapar, cilt bakım-saç-kaş-ağda

Benim nişanımda saçımı falan yengem yaptı, yani türbanımı kuaförlere taş çıkarır valla.
Ablamın düğününde kuaföre gitmiştim kadın beni benliğimden çıkardı :))
Neymiş gelinin kardeşi ağır makyaj yaparmış...

o sözden nefret ediyorum ablamın düğününde aynı söze maruz kaldım
maymun oldum nerdeyse
Kadına istemiyom diyom yapıyo
eve geldim hem ağlıyom hem siliyom
abim canım yaaa tamam güzelim tamam delip sakinleştirdi
sonra kendim yaptım

Ablamın 2 yerde düğünü oldu.
Karabükteki kuaför gitti alakasız bir renk kullandı, bende o renk olmaz diyince yok başka dedi, dedim ben gidip malzemelerimi getireyim öyle yap.
Tabi kadın sinirlendi, neymiş Almanya'dan getirtmiş, oda küçücük bir kutu yani.
Sonra gidip almış ve kendim yapmıştım, kuzenimin düğününde de aynı şey oldu, eve gelince hem ağlayıp hem silmiştim :))
Yani kuaföre gitmeye korkuyorum, düğünümde de elimden gelse yengeme yaptırırım...
Nişanımda herkes çok beğendi, nişanlımda çok yakışmış didi

çok makyajı bende sevmiyorum.fondöte ve rimel sevmiyorum allık siyah kalemim kırmızı rujum olsun harika bir güzel hissediyorum kendimi:)))

aynen bende öyle hemen fark ediliyor insan kendini daha iyi hissediyor
öyle kapatıcı felan oldumu ağırlık hissediyorum yüzümde çok kötü ya
bazen görüyorum suratları insanların sanki o gitmiş başkası gelmiş o kadar sürmüş ki bir saate temizleyemez

günaydın kıslar nasılsınız uyandım kahvaltı hazırlıcam kociş hala uyuyor uyandırmadım onu
kıyamadım yazık işe gidip geliyo dinlensin yaa hazırlayim sonra uyandıracam siz neler yaptınızz

ne güzel yaaaaaaaaaa :97: :97: :97:

kahvaltı sofralarının fotoğraflarını ve tariflerini paylaşırsın zuhal bizde nasiplenmiş oluruz:)

evet evet evetttt :81: :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…