- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.881
Dua et canımcım, bu gece edilen tüm dualar kabul olurmuş, kızlar biraz muhabbet edelimde açılayım.
Size çok alışmışım meğer, 2 gün gelemedim aklım buradaydı...
kız kulesine biz de çok gitmek istedik ama maddiyat istiyordu:)çok pahalıymış orası.
nişanlımla aynı şubede çalışıyorduk.yaklaşık 1 seneden sonra duygularını açtı önce istemedim ben.nerden bilebilirdim körkütük aşık olcamı:):)evlenme teklifine gelince bi arkadaşta kalıyorduk bi gece.orda beni uyandırdı ve uykulu uykulu evlenme teklif etti:):)
Aminn canımm Allah hepimizin dualarını kabul etsin canım benim nişanlın gelicek bak bayramın 3.günü yanında olucak ne güzel bayram gezmeleri yapacaksınız hadi kafan dagılsın ben sana sorular sorayım ...
Kız kulesine hiç gittiniz mi?Ben istanbula gelince nişanlım söz verdi götürcek beni çok merak ediyorum orayı ...
Veee nişanlınla nasıl tanıstınız?veee sana nasıl evlenme teklif etti?
hoşbuldum meltem
ay kızlar yarın kayınvaldemi arıcam ama cnm hiç arayıp konuşmak istemio
büyük bir yük üstümde
Allah devamına erdirsin bitanem inşallah ...Nasip kısmet agız baglanıyor ...
Haklısın...
Zeynep ben 2 saat önce filan aradım görümcem çıktı bayramınızı şimdiden kutluyorum dedim yarın da ararmıyım bilmiyorum ruh halime baglı bundan sonra böyle
Canım sendemi kayınvalideyle sorun yaşadın?
ben ararsamda geç arıcam
çünkü bir bayram arayamamıştım saat 3 te aramıştım kavga çıkarmıştı nie sabah erkenden aramıyormuşum die. ondan sonra hep erken aradım yine tatsızlık etmesin düşüncesiyle
ama yarın ieğer ararsam geç arıam yine
Evet bitanem çünkü diğer eltime de aynısını yapmış oğullarını kendi istediği kişilerle evlendirmek istemiş ama oğlu da sevdiği kişiyle evlenmek isteyince sorun oluyor ne adet biliyorlar ne örf ne de gelenek bizim komsumuzun da oğlu evlenecek bu yaz kaynana ne güzel bohçalar hazırlamış bir gör bileziğine kadar koymuş ama ben hiçbir sey göremedim daha annemler de ben üzülmeyim die susuyorlar ama çok bunaldım artık
meltemm aynı kaderi paylaşıyoruz seninle
benim kaynanamda öyle birini bulmuş herhalde kendi aklınca
nişanlım benle evlenmeye kalktığında çok sorunlar çıkardı.
çok ağır geliyor artık yaptıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?