- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.841
askerdeyken bizdede sorun işsizlikti askerde ataması geldi 15 saat uzaklıkta şimdidebirşeylerin olabilmesi için katlanılması gereken zorluklarda çıkıyor önümüze.olur inşallah herşey hayırlısıyla canım.
günaydın kuzularrr
nisan yağmuru gözün aydın canımm
günaydın kızlar zeynep aramadı mı daha nişanlın
aramadı daha canım....biz 2 yıldı birlikteyiz ve ilk defa küs uyuduk...gece 2 ye kadar gözüm teldeydi belki arar özür diler diye ama haklı olduğunu düşünüyo galiba...
evde okadar iş varki erken kaçabilirsem kaçacağım bugün
Kızlar hepininin bayramını şimdiden kutlarım ..İyi bayramlar ve ailenizle,sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlara
şimdi tek ev canım evlendikten sonra üzerine 2 ev daha ekle kaynana da gideceksin mecbur ...
cumartesi bir çıktım 2,30 işten bayramlık almaya ay onu deniyorum o bunu deniyorum yok o kadar sinir odlum ki anlatamam ya kaç yere gittim ya dar geliyor ya bol
tekbaramlık da olsun istemiyorum yarın öbürgün bir yere gideken de giyebileyim istedim
4 saat gezdik bana almak için en son defacto da bir giydim oldu hemencik allahtan
sonra nişanlıma aldım 10 dk sürmedi ya
çok yorgunum hla geçmedi hep diyorum son güne bırakmayayım ama hep son günenlere kalıyor
ben de cumartesi çıktım magazalar o kadar kalabalıktı ki bir sey denemeye fırsat bile olmuyordu kabinlerde sıra vardı defacto'da ben de gömlek begenmiştim beyaz kahverengi kemeri vardı ama bedeni kalmamıstı alamadım ben de rodiye gittim nişanlımı aradım bir seye ihtiyacın varmı dedim o da yok dedi ben de kafama göre ona bir seyler aldım 125 liralık alısveriş yaptım 75 lira ödedim :))bu arada bayramda siz bilezik geliyormu kızlar?
Günaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?