2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçmiş bayramın mübarek olsun didemcim nasıl geçti ?neler yaptınız nişanlınla?

teşekkür ederim meltemcim seninde bayramın mubarek olsun
nişanlım geldi bol bol gezdik
ama sayılı zaman hemeng geçiverdi hiçirşeyey anlamadık
bugün gittiler ailecek

sizin düğün martda olacakmış karar almışısnız
hayırlı olsun tatlım

Son düzenleme:
bitanem kesin olarak kararlastırmadık sadece mart die konustuk çünkü baska bir ülkeye gidebilir aralık basında kesinlesecek :))
allah kavustursun canım ben de gönderdim

bayramda neler yaptıgımızı da yazdım ama gitmedi bayramda aile büyüklerimizi ziyaret ettik akşamları da dışarı çıktık atakuleye gittik new yorkta 5 minareye gittik film çok güzeldi yeni evlenen kuzenime gittik onlarda okey filan oynadık böle :))

iyiyim canım yeni aldıklarını da güle güle kullan darısı bize olsun...bi şey sorcam kendi evinde ütüleseydin nevresimlerini daha iyi olmazmıydı ceyiz yerleştirmeye gittğinizde ...

sağol tatlım.cnm biz bazılarını açmadık açtıklarımızıda ütüledik
annem açılır diye biliyormuş ben açılmaz orda ütüleyelim dedim
arkadaşlarına sordu açın ütüleyin dediler.
bende bazılarını açtırmadım çünkü kullanmıcam hepsini
o yüzden onlarda paketinle dursun dedim.
biz herşeyi burda ütüledik valla ne bilim öyle biliyormuş annem de
birde biz çeyiz sermesi fln yapmıcaz orda elimize hazır gelsin uğraşmıyalım dedik

kızlar selammm

ay bu yeni kk hiç iyi olmadı.acayip yavaş giresim gelmiyor yaa.

biz bugün yapılan eve gittik hep beraber.bazı yerlerde değişiklik olacağı için üstünde konuştuk.a blok bitti onu gezdik.bazı ev sahipleri kendileri yaptırmış müteahhit işiyle kalmamış yani.ben de mutfak ve girişi granit yaptırmaya karar verdim.banyoların ve wc nin fayansını kendim seçicem.mutfağı da amcam yapacak zaten.hiç yetişmeyecekmiş gibime geliyo ama müteahhit nisan-mayıs elinizde dedi.çok heyecanlıyım ya.iğneden ipliğe kendimiz yaptırıcaz.

nişanlımla olan problemden bahsedim.benim ünv de 4 yıllık bir ilişkim oldu.evlilik düşünüyorduk hatta.ama mezun olduktan sonra araya bir soğukluk girdi ve ben bitirme kararı aldım.3 sene oldu ayrılalı.ama yediğimiz içtiğimiz bir gitmiyordu.evde tek kalıyordu ve ben çoğunlukla onunla kalıyordum.benim ilk kez erkek arkadaşım olmuştu.ama inanınki ev arkadaşı gibiydik evde.
nişanlımla birlikteliğe başlamadan önce herşeyi anlattım sonradan bir sorun olmasın diye.nişanlım da bu konularda biraz takıntılıdır.yani kafasında bitiremiyor bazı şeyleri.ben seni herşeyinle kabul ettim gibi bir laf etti geçen.bu beni çok üzdü.bu nedenden dolayı biz daha önce de bir kaç kez ayrılığın eşiğinden döndük.ama hep özür diledi hatta ağladı sensiz olamam diye.işte bu sefer de aynı cümleyi kurunca ben dedim ne yapmışım da beni herşeyimle kabul ettin?yani çok ağır bi cümle geliyor bu bana.o yüzden kızdım ağladım biraz.bugün iyiydi ben de konuşmadım hiç bu konuyu.çok takıntılı benim aşkım kabullenmesi zor oluyor bazı şeyleri.kendisi de daha önce ciddi anlamda bişey yaşamamış.son ilişkisi bi öğretmenle olmuş onun da gözü çok yükseklerdeymiş.hatta adı da aysunmuş benim gibi:):):)

slm kızlaar nasılsınız, yeni gelebildim.,
Nişanlım geldi sonunda kavuştuk, ama pazartesi gidiyor (
Hiç boş zamanımız olmadı, şimdide misafir var.
Hemde yatılı....

aysuncum merhaba canim anlattigin ornekte de gordugumuz gibi en iyi erkege bile bize ozel olan sirlarimizi onlara guvenip anlatmamak lazim.firsatini bulup gundeme getiriyorlar.bence acitasyondan baska birseyde degil yaptigi kendine mi aciyor aklinca.sakin koz verme ona sende yumusak davraniyorsun galiba bunda suclu hissedilecek bir durum yok.huzursuzluktan baska birsey degil yaptigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…