2011 gelin adayları buyrun sohbete

herşeyi bilsin istedim ama hata etmişim işte.neyse yapacak bişey yok artıkkk

tatil bitti
sevdiklerimize kauvştuk tatil bitimi yolculadık
böhü böhüüü

seastarcim bazı şeyirel söylememk gerekiyor erkek milletine
sen ne kadar ne yaptığını bilsende
nato kafalar anlamıyorlar işte

Son düzenleme:
dediğiniz gibi kızlar.
bugün daha farklı bi problem var maalesef.nişanlımın ailesi işçi maaşıyla geçinen bi aile.annem bugün çok vurdumduymazlar dedi.böyle olmaz falan o kadar çok söylendiki çok canım sıkıldı.herşey çocuğun üstünde biz burda sıkıntı çekiyoruz bişeyler yapmak için vs vs vs.nişanlımın birikmişi olmasa yanmıştık yani biz.çok üzüldüm.kahvaltıya davetliydim ona bile göndermedi annem.anlatmasam bi dert şimdi.gözlerim şiş birazdan gelecek buraya sorunca ne dicem.bu tarz durumları hep çevremde duyardım şimdi başıma geldi.napcam bilemedim

herkese selamlar kızlarr çok sıkıcı bir pazar günü aysuncum erkeklere herseyi anlatmak gerekmiyor ne kadar cagdas,ne kadar uygar olurlarsa olsunlar mutlaka kıskançlıkları oluyor...

ayyy ayy ayy çok iyi olur vallahi
kolay gelsin ve şimdiden afiyet olsun tatlımmm
bu bayramda geldim k.örene
uyanış mahallesi osman gazi dolmuş duraklarının son durağına egldim canımm
nişanlımın abisi orada

Selam kızlar. Heresin geçmiş bayramı kutlu olsun. Nasılsınız.
Sitede sorun var sanırım. Ben giremedim bi kaç gün.
Çok sıkıldım ben bu tatil. Çalışmak daha güzel sanki. =(

didemcigim görüşelim valla düğününe kınana gelirim zaten ankarada olursam :)))uyanış tarafını bilmiorum canım iyiyiz yesim sen nasılsın tanısamadık seninle de ben meltem memnun oldum

hoşgeldin canım sennde bayra9mın kutlu olsun.iyiyiz seni sormalı.Çalışmak güzeldir heralde ben evdeym suan daha baslamadım bilemiyorum oyuzden hep aynı can sıkıntısını yasıyorum zaten :)

hoşgeldin canım sennde bayra9mın kutlu olsun.iyiyiz seni sormalı.Çalışmak güzeldir heralde ben evdeym suan daha baslamadım bilemiyorum oyuzden hep aynı can sıkıntısını yasıyorum zaten :)

Çalışmaya alıştıktan sonra evde oturmak sıkıcı geliyor. Çalıştığım zaman tatil istiyorum ama hafta sonu yetiyor.
Böyle sürekli evde oturmak sıkıcı geldi bana bu bayram Sen niye çalışmıyosun. Yenimi mezunsun.

yeşim ben sizler? bu arada gecmiş bayramnızı kutluyorum :)

ben didem canım,bayrmn kutlu olsn

sitenin yeni hali çok yavaş ya, beğendim

didemcigim görüşelim valla düğününe kınana gelirim zaten ankarada olursam :)))uyanış tarafını bilmiorum canım iyiyiz yesim sen nasılsın tanısamadık seninle de ben meltem memnun oldum

inşallah canım giidp geliriz düğüünmüze kınamıza
tanışırız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…