2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar selammm
özledim hepinizi
bayramınız mübarek olsun
evliliķ çok güzel gidiyor
bugün 9. gün
denizlideyiz kayınvalidemde
cepten yazıyorum
öptümm

kizlar bi ay once size gelin arabamizin suslerini gostermistim.. bu bitmis halleriii. kendi ellerimde diktim susledim herseyini!!! arabamizin onunde durucakk bu sirin eseciklerr!!

Son düzenleme:
merhaba kızlar!
yoğun bir 4 günden sonra bi bakayım dedim ama daha bayram bitmemiş sayfamıza

ben ilk 2 gün ordudaydım.dün gelince hemen kayınvalidemlere gittim.tüm gün ordaydım.bugün de biraz dolaştık.akşam da ailecek gittik nişanlımlara yeni geldik.

bizim aramızda problemler var bu ara nişanlımla.daha sonra yazıcam size.fikirlerinizi alıcam çünkü artık ne yapacağımı şaşırdım

Zuhalimm sana da iyi bayramlar vee hepinizin geçmiş bayramı da mübarek olsun kızlar artık geldim :))nişanlımı yolcu ettim çok güzel geçti bayramımızsiz neler yaptınız?aysuncum ne oldu bitanem?zeynep iyi günlerde kullan canım

kleo geçmiş bayramın mübarek olsun arkadaşım.nişanlınla görüşmüşsün düğün tarihi falan netleşti mi?
valla daha sonra anlatayım bizdeki durumu.herkesin olduğu bi zaman anlatayımki yorum alayım sizden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…