- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.861
misafirlere yemeklerini kendilerine ödettirmek bence çok ayıp. Bize çok ters bir durum.lmaz:
Biz anadolu yakasında yaşıyoruz ve şöyle birşey düşündük; düğünü yemekli yapmayacağız ve Tuzla - Kadıköy civarlarında uygun ve içimize sinen bir mekan bulmaya çalışacağız. Gerçi beylerbeyi polis evi cok güzel ve hayallerimin mekanı ama artık napalım :çok üzgünüm:
canım benım sende mı polis ewı dusunuyosun bende ya beyler beyını yada balta lımanını ıstıyroum arastrdınmı sen hıc konusabıldınmı yetkılı bırıyle fıyatlardan haberın var mı tatlım bilmiyorumkismile
şu anda internet sitlerinde fiyatlar belirtilmiyor ama emniyet mensuplarına indirimleri oluyor. biz 300 kişilik bir bütçe istemiştik, yemekli, içkili, pastası kamera çekimi, sandalye süslemesi dahil 8500 çıkarmışlardı ama indirimsiz fiyat bu. indirim için gidip konuşacağız tekrar
şu anda internet sitlerinde fiyatlar belirtilmiyor ama emniyet mensuplarına indirimleri oluyor. biz 300 kişilik bir bütçe istemiştik, yemekli, içkili, pastası kamera çekimi, sandalye süslemesi dahil 8500 çıkarmışlardı ama indirimsiz fiyat bu. indirim için gidip konuşacağız tekrar
Biz düğünümüzü şu şekilde planladık.
Nikah olacak, nikahtan sonra yakın akraba ve arkadaşları toplayıp yemeğe gidicez, hemde eğlenmek amaçlı iyi olacak. Gideceğimiz grup gençlerden oluşacak, arkadaşımınkide aynı şekilde olmuştu, çok güzel oldu, hemde milyarlarca masraf olmadı.
Düğünde ortada çoluk çocuk olunca insan hiçbirşey anlamıyor, ama bu şekilde çocuk ve yaşlılar ne der sıkıntısı yok gönlünce eğlence olacak.
Tabi bu benim fikrim herkesin hayali farklı olabilir. Bide bizim düğün İzmir'de olacağı için tek taraflı az olur insan, bu şekilde daha mantıklı olacağını düşündük
Pekom polis evinde düşünüyoruz bizde daha detayları konuşmadık havuzbaşı olacak.
Nişanın nerde olucak evdemi salondamı yapıcaksınız.
evet mart nisan ayları riskli oluyor.
bide tencere dibi çok yiyosan kesin yağmur yağar laelaelaelaelae
hep öle derler ya.
Tabiki canım herzaman bekleriz. burası 2011 gelinlerinin paylaşım yeri =))
tabiki canım her zaman gelebilirsin
Kızlar düğünü yapmayı düşündüğünüz veya istediğiniz bi yer varmı?
Bu konuda seninle aynı fikirdeyim ece.
Öle olması bana da ayıp geliyor.
Ama yapan arkadaşlarım vardı mesela.
İşte "fix menü anlaştık şukadar. nikahtan sonra şuraya gitcez gelirmisin.
seninde adını yazdıralım mı" diye
Ya o insanlar ne bilim senin nikahın için gelcekler belki takılarını takıcaklar
bide üstüne yediklerinin içtiklerinin parasını vericekler.
bende öle yapmaktansa. maddi yönden karşılayacağım kadar insan çağırmayı isterim.
100 kişi eğlence yapmamda 20 kişi yaparım.
Araştırma yaparız daha canım. Öğretmen evide olabilir belki. Beyoğlu öğretmen evi. Eskiden oranın bahçesimi ne varmış güzelmiş. Şimdi galiba orası çok basık olmuş. Üst katıda veriyolarmı düğün için bilmiyorum. ama manzarası güzel.
opuyorumnanaktan
evet yaa sizin tarihler bellimi kızlar martta nisanda yapan var mı
bizimde nikah olucak
sonra şöle düşünüyrm ama belki fikir verirsiniz bana
hani diyorlar ya nikah czdanı olmadan imam nikahı kıyılmıor die
nikah çıkışı gelin evime gidilir
hem göremeyenler uzak yoldan gelenlerde orda görür sonra imam nikahı kıyılır
çok mu saçma olur acaba???
birde nikah sonrası yemek vericez tahmini 20 kişi olucak aslında daha da azlatsak iyi olucak ama kırılmıyor işte eş dost akraba
kendimiz ödicez çok saçma gelen misafirlere ödetmek
nişanlımın kuzeni uzak yoldan kız aldı
işte gelin almaya giderken otobüs tutmuşlar
yol parasını bile aldı milletten
sanki mecbur insanlar sizinle gelip gelin almaya. yola çıkılıyorsa evlenmek için eğer bazı şeyleri göze almak lazım.masrafıda üstlenmeli
Kizlar bu yemekli dugun yapipta misafirlere odetenler cok itici geliyor bana. Sahsen benim cok ayibima gidiyor yaaa. Ehhh buyrun yemekli dugunumu var ama fix menu kisi basi 30 tl. Bizim aile baya bi kalabalik o yuzdende yemekli dugune hic kalkismadik bile biz.. Normal bi dugun yapicaz.. Insanlari zor durumda birakmaktansa normal bi dugun yaparim daha iyi acikcasi yaa.
giz cnm benimde öyle uzak yol
parayı nişanlım verio. öyle saçma bişiy olmaz yani.sonra millet mecbur değil gelin almaya gelmek için.
iyi o zaman imamlar gelyordur inş. öle eve.günün belli olmaması ne zor yaa.
bütün çeyiz hazır normalde ben bu kasımda evlenicektim aslında aksilikler bırakmadı yakamızı.
bizde marta nisana kaldık.
yemekli düğün baya masraflı oluyor.gerek yok böyle bişiye.
normal düğün yapacak kadarda akrabamız yok salon boş kalır.o yüzden nikah olucak bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?