2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım benım sende mı polis ewı dusunuyosun bende ya beyler beyını yada balta lımanını ıstıyroum arastrdınmı sen hıc konusabıldınmı yetkılı bırıyle fıyatlardan haberın var mı tatlım bilmiyorumkismile

şu anda internet sitlerinde fiyatlar belirtilmiyor ama emniyet mensuplarına indirimleri oluyor. biz 300 kişilik bir bütçe istemiştik, yemekli, içkili, pastası kamera çekimi, sandalye süslemesi dahil 8500 çıkarmışlardı ama indirimsiz fiyat bu. indirim için gidip konuşacağız tekrar

Biz düğünümüzü şu şekilde planladık.
Nikah olacak, nikahtan sonra yakın akraba ve arkadaşları toplayıp yemeğe gidicez, hemde eğlenmek amaçlı iyi olacak. Gideceğimiz grup gençlerden oluşacak, arkadaşımınkide aynı şekilde olmuştu, çok güzel oldu, hemde milyarlarca masraf olmadı.
Düğünde ortada çoluk çocuk olunca insan hiçbirşey anlamıyor, ama bu şekilde çocuk ve yaşlılar ne der sıkıntısı yok gönlünce eğlence olacak.
Tabi bu benim fikrim herkesin hayali farklı olabilir. Bide bizim düğün İzmir'de olacağı için tek taraflı az olur insan, bu şekilde daha mantıklı olacağını düşündük

8500 iyi para ya =((

8500 fazla değil mi canım yaaaa akannehir

Bende önceleri öyle düşünüyodum nikahtan sonra yemek. ama
Mesela büyüklerimiz amca dayı vesayre düğünümüzü göremicekler.
Bitaraftan birsürü para herşey.

Allah bütün herkese yardım etsin.
ama ben düğün istiyorum. inşallah.

ben geldim kızlar
işten çıktım dolaştım biraz bişeyler aldım kendime :)

aslına bakarsanız nikahtan sonra yemekğe gitmek eğlenmek çok iyi fikir geliyor bana
ev almak,düğün yapmak çok zor acayip yüksek fiyatlar insanı korkutuyor geleceğide düşününce tabii

Hoşgeldin giz. Yeni cicilermi aldın. Bende almak istiyorum ama alamıyorum bu aralar pek kendime bişi.
Para biriktirme telaşına düştüm. Çok zor bbirikiyo.

Evet herşey pahalı ve para demek. Düğün salonları bile en beğenmediğimiz küçükleri 3 binden başlıyor. Bunun fotorafçısı, resimcisi, gelinliği, çiçeği, damatlığı, kuaförü, bahşişleri.... daha aklıma gelmeyen ekstra masrafları var. Bunun yanında ev düzmek var.. çok masraf evlenmek çok.

Araştırma yaparız daha canım. Öğretmen evide olabilir belki. Beyoğlu öğretmen evi. Eskiden oranın bahçesimi ne varmış güzelmiş. Şimdi galiba orası çok basık olmuş. Üst katıda veriyolarmı düğün için bilmiyorum. ama manzarası güzel.

Hoşbulduk pandomim opuyorumnanaktan

gizemcim inş.gönlüne göre olur
tarih belli oldumu daha bi farklı olucak o zaman :)

tabiki canım her zaman gelebilirsin

opuyorumnanaktan
evet yaa sizin tarihler bellimi kızlar martta nisanda yapan var mı

Kızlar düğünü yapmayı düşündüğünüz veya istediğiniz bi yer varmı?

bizimde nikah olucak
sonra şöle düşünüyrm ama belki fikir verirsiniz bana
hani diyorlar ya nikah czdanı olmadan imam nikahı kıyılmıor die
nikah çıkışı gelin evime gidilir
hem göremeyenler uzak yoldan gelenlerde orda görür sonra imam nikahı kıyılır
çok mu saçma olur acaba???
birde nikah sonrası yemek vericez tahmini 20 kişi olucak aslında daha da azlatsak iyi olucak ama kırılmıyor işte eş dost akraba
kendimiz ödicez çok saçma gelen misafirlere ödetmek
nişanlımın kuzeni uzak yoldan kız aldı
işte gelin almaya giderken otobüs tutmuşlar
yol parasını bile aldı milletten
sanki mecbur insanlar sizinle gelip gelin almaya. yola çıkılıyorsa evlenmek için eğer bazı şeyleri göze almak lazım.masrafıda üstlenmeli

kızlar böyle öğretmen evleri için illa bir öğretmen tanıdıkmı gerekiyor
yoksa dışarıdan da kabul ediyorlarmı yemek için fln

sonbahar olur canım neden saçma olsun benim bi arkadaşım aynen öyle yaptı imam nikahı meselesini

bizimde uzak yok olucak otobüs tutulucak ama parayı biz vericez tabi :)

benim kısmetse mayıs,haziranda olucak ama gün belli değil

Kizlar bu yemekli dugun yapipta misafirlere odetenler cok itici geliyor bana. Sahsen benim cok ayibima gidiyor yaaa. Ehhh buyrun yemekli dugunumu var ama fix menu kisi basi 30 tl. Bizim aile baya bi kalabalik o yuzdende yemekli dugune hic kalkismadik bile biz.. Normal bi dugun yapicaz.. Insanlari zor durumda birakmaktansa normal bi dugun yaparim daha iyi acikcasi yaa.

giz cnm benimde öyle uzak yol
parayı nişanlım verio. öyle saçma bişiy olmaz yani.sonra millet mecbur değil gelin almaya gelmek için.
iyi o zaman imamlar gelyordur inş. öle eve.günün belli olmaması ne zor yaa.
bütün çeyiz hazır normalde ben bu kasımda evlenicektim aslında aksilikler bırakmadı yakamızı.
bizde marta nisana kaldık.
yemekli düğün baya masraflı oluyor.gerek yok böyle bişiye.
normal düğün yapacak kadarda akrabamız yok salon boş kalır.o yüzden nikah olucak bizim

canım tanıdık hocalar nikah cüzdanı olmadanda kıyıyor.
Ama yazdıkların mantıklı o şekilde görüşebilirsiniz.
Biz gençler tplanıcaz diğerlerinede evde yemek verilecek dışarıda verilse yine eve gelecekleri için bir anlamı kalmayacak.
Şu yol parasını başkalarına ödetmek banada saçma geliyor, ama durumu olmaz yakınları yardım eder o ayrı konudur.

Valla yemekli düğünlerde insanların birçoğu doğrudüzgün doymuyor bile, bugüne kadar gittiğim bir düğünde menü güzeldi, oda pilav ve tas kebabıydı :)) diğer düğünlerde menü güzeldi ama yenecek gibi değildi. Yani menü zenginliğinden ziyada lezzeti ve doyurucu olması tercihimdir.

Bizimde nisan olma ihtimali var ama ben yine haziran diyorum, bakalım ne olacak.
Ben İstanbul'da büyük kına yapıcam, nikahta İzmir'de olacak, sonra gençlerle çıkıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…