2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aslında benim tedirginliğim daha çok alınacak eşyalar, hesaplıyorum ama işin içinden bir türlü çıkılmıyor, şimdi buzdolaplarına bakıyorum isttediklerim çok pahalı yaa

cimcime benimde vestel özlleikle buzdolabı çok güzel soğutuyor kayınvalideme de almıştık biz bana alırken ona tek aldık buzdolabını bende çok kararsızdım ama şimdi bakıyorum çok güzell.

VESTEL de kampanya vardı canım bi bakın hala varmı buzdolabı+7 kg çamaşır mak.+ 3 prg. bulaşık mak. alana +32nc LCD ekran bedava 3918 YTL.

Son düzenleme:
daha çok var yaklaşınca düşünelim bende :):):)

cimcime bu beyaz eşya konusunda herkesin fikri değşiyor canım bende fikir ediniyorum ama her kafadan bi ses çıkıyor anlamadım bende ben alırsam bosch veya arçelik istiyorum inş. o zamana ne olacağı belli olmaz

Aslında benim tedirginliğim daha çok alınacak eşyalar, hesaplıyorum ama işin içinden bir türlü çıkılmıyor, şimdi buzdolaplarına bakıyorum isttediklerim çok pahalı yaa

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile aynen çeyiz topiklerinde dolanıyorum sürekli nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum :bbo:

Cimcime bizim evdeki çoğu bezay eşya Bosh. çok memnunuz.
geçen gün bulaşık makinesini çekmiştim ben. arkasında piriz veri vardı. oraya fiş takmak için. arkasındaki hortum yerini kırmışım çok çekince. ne bilim ben =) İlk kez tek bi işe kalkıştım. Servisi aradık. pazar günü diye pazartesi geldiler.
başkada bi sorun yaşamadık.

ayyy kızlar geç mi kaldım bu sabah sohbet ılerlemıs hepınıze günaydın opuldunuz aklinialirimsmile

hoşgeldin yasemin günaydın canım. yok yok geç kalmadın =)

günaydın şekerlerim beylerbeyi polis ewnı fıyat almak ıcın dun aradım ama toplantıdalarmıs yarım saat sonra arayın dedıler bende cıktım bugun tekrar arıycam bakalım boshayallersmile

:teytey:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:teytey:

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
20.06.2011 - Cimcime eses - Nikah

24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün

Tahmini tarihleri belli olanlar varsa belirtin kızlar. Listeye ekleyelim.

Son düzenleme:

Bu kampanya iyimiş yaa

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile aynen çeyiz topiklerinde dolanıyorum sürekli nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum :bbo:

Bence biran önce başla, ben küçük elektronik eşyaları bitirdim şükür, bulaşık makinesi ve elk. süpürge alıcam.

ayyy kızlar geç mi kaldım bu sabah sohbet ılerlemıs hepınıze günaydın opuldunuz aklinialirimsmile

Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…