- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.901
Aslında benim tedirginliğim daha çok alınacak eşyalar, hesaplıyorum ama işin içinden bir türlü çıkılmıyor, şimdi buzdolaplarına bakıyorum isttediklerim çok pahalı yaa
ayyy kızlar geç mi kaldım bu sabah sohbet ılerlemıs hepınıze günaydın opuldunuz aklinialirimsmile
Cimcime bizim evdeki çoğu bezay eşya Bosh. çok memnunuz.
geçen gün bulaşık makinesini çekmiştim ben. arkasında piriz veri vardı. oraya fiş takmak için. arkasındaki hortum yerini kırmışım çok çekince. ne bilim ben =) İlk kez tek bi işe kalkıştım. Servisi aradık. pazar günü diye pazartesi geldiler.
başkada bi sorun yaşamadık.
hoşgeldin yasemin günaydın canım. yok yok geç kalmadın =)
günaydın şekerlerim beylerbeyi polis ewnı fıyat almak ıcın dun aradım ama toplantıdalarmıs yarım saat sonra arayın dedıler bende cıktım bugun tekrar arıycam bakalım boshayallersmile
günaydınn kızlarrr
cimcime benimde vestel özlleikle buzdolabı çok güzel soğutuyor kayınvalideme de almıştık biz bana alırken ona tek aldık buzdolabını bende çok kararsızdım ama şimdi bakıyorum çok güzell.
Ya buzdolabı değilde çamaşır makinesini verstel almak istemiyorum, gerçi elektronik eşya şans işi birazda ama teyzemin çamaşır makinası resmen kirli çıkarıyor.
VESTEL de kampanya vardı canım bi bakın hala varmı buzdolabı+7 kg çamaşır mak.+ 3 prg. bulaşık mak. alana +32nc LCD ekran bedava 3918 YTL.
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile aynen çeyiz topiklerinde dolanıyorum sürekli nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum :bbo:
ayyy kızlar geç mi kaldım bu sabah sohbet ılerlemıs hepınıze günaydın opuldunuz aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?