2011 gelin adayları buyrun sohbete

ne değişik adetleriniz varmış yaw
bizde yok hiç böyle adetler ama keşke olsa :)))) altın falan iyiymiş yani

kayınvalidem de bana uyku seti alıcak
bi ara çıkıp bakalım diyodu

guzel bsey ya kayınvalıdelerımznde bole heveslı olması flan
ay bnmkı cocuk gbı oluo bazen
smdıde pıke takımı bıde yorgan flan dıktırcekms

sağlıklı olsun da
kız olmuş erkek olmuş farketmez bence canım yaa
allah sağlıklı hayırlı evlat versin
allah bize de versin inşallah
tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması zaten kız erkek gibi bişey hisettiğimde yok şuanda ikiside eşit miktarda bakalım artık :):):) bu duyguyud yaşarsın ız inş.

ne değişik adetleriniz varmış yaw
bizde yok hiç böyle adetler ama keşke olsa :)))) altın falan iyiymiş yani

kayınvalidem de bana uyku seti alıcak
bi ara çıkıp bakalım diyodu

Ben daha tanışmadım o yüzden beni neler beklediği ile ilgili bir fikrim yok ama umarım sizdeki gibi herşey yolunda gelişir.

aslıhasan, hlmbtl çok sağolun kızlar darısı size inş. cinsiyeti belli değil ama yakında olur herhalde 2 hafta sonra dr a gidicez o zaman belli olur belki

tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması zaten kız erkek gibi bişey hisettiğimde yok şuanda ikiside eşit miktarda bakalım artık :):):) bu duyguyud yaşarsın ız inş.

fatma bayramn birinci gnü seni ryamda grdm hani ailenn yanına gdcektnya ordan bni aramşsn güyaa bilinçaltı işte.. :)) bna sanki kzın olacakmış gbi gelio blmiorm ama.. sağlıklı gzel mutlu bi bebeğin olsn yeter önemli olan bu

ilahii kızzz :):) valla bayramdada kimi görsem kız dedi hatta 4 yaşında eşimin yegeni var o bile kız diyip durdu :):) hayırlısı bakalım

ilahii kızzz :):) valla bayramdada kimi görsem kız dedi hatta 4 yaşında eşimin yegeni var o bile kız diyip durdu :):) hayırlısı bakalım

hmm tek diilim yani bnm gbi düşünen var.. hayırlı sağlıklı bi ewladn olsnda kız erkek çk önemli diil allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsn yeterki cnm

canım ilk bayramım güzeldi canım 1 gün eşimin ailesiyleydm diger günler kendi ailemleydim
canım ilk bayram farklı duyguydu hep kendi ailemi düşündüm şimdi bunu yapıyorlardır şunu
yapıyorlardır diye

Haklısın canım yılların alışkanlığı var tabi bende duygusallaşırdım heralde 2 tarafada zaman ayırabilmişsin güzel olmuş. Bayram sabahı kahvaltını eşinin ailesi ile mi yaptın? Birde kurban kestiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…