- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.421
hayırlısı olsun cnm hayrlı evlat olr ıns cınsıyet cok muhım degıl saglıklı dogması muhım olan.ne kdr oldu evlenelı
aslıhasan, hlmbtl çok sağolun kızlar darısı size inş. cinsiyeti belli değil ama yakında olur herhalde 2 hafta sonra dr a gidicez o zaman belli olur belki
ne değişik adetleriniz varmış yaw
bizde yok hiç böyle adetler ama keşke olsa :)))) altın falan iyiymiş yani
kayınvalidem de bana uyku seti alıcak
bi ara çıkıp bakalım diyodu
tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması zaten kız erkek gibi bişey hisettiğimde yok şuanda ikiside eşit miktarda bakalım artık :):):) bu duyguyud yaşarsın ız inş.sağlıklı olsun da
kız olmuş erkek olmuş farketmez bence canım yaa
allah sağlıklı hayırlı evlat versin
allah bize de versin inşallah
ne değişik adetleriniz varmış yaw
bizde yok hiç böyle adetler ama keşke olsa :)))) altın falan iyiymiş yani
kayınvalidem de bana uyku seti alıcak
bi ara çıkıp bakalım diyodu
aslıhasan, hlmbtl çok sağolun kızlar darısı size inş. cinsiyeti belli değil ama yakında olur herhalde 2 hafta sonra dr a gidicez o zaman belli olur belki
tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması zaten kız erkek gibi bişey hisettiğimde yok şuanda ikiside eşit miktarda bakalım artık :):):) bu duyguyud yaşarsın ız inş.
fatma bayramn birinci gnü seni ryamda grdm hani ailenn yanına gdcektnya ordan bni aramşsn güyaa bilinçaltı işte.. :)) bna sanki kzın olacakmış gbi gelio blmiorm ama.. sağlıklı gzel mutlu bi bebeğin olsn yeter önemli olan bu
ilahii kızzz :):) valla bayramdada kimi görsem kız dedi hatta 4 yaşında eşimin yegeni var o bile kız diyip durdu :):) hayırlısı bakalım
slm kıslar ben geldim nasılsınızzz
amiiiiinnnnnn amiiinnnnnnnhmm tek diilim yani bnm gbi düşünen var.. hayırlı sağlıklı bi ewladn olsnda kız erkek çk önemli diil allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsn yeterki cnm
Zuhalll hiç sesin çıkmıyor seninle atışmayınca siz zevki çıkmıyor buraların:)
canım ilk bayramım güzeldi canım 1 gün eşimin ailesiyleydm diger günler kendi ailemleydim
canım ilk bayram farklı duyguydu hep kendi ailemi düşündüm şimdi bunu yapıyorlardır şunu yapıyorlardır diye
burdayım canım işler yoğun bu hafta eğitimvar dahakucaklıyorummmm seniii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?