2011 gelin adayları buyrun sohbete

bi sonraki bayramda hepimiz evli olcaz..
ailelerimiz olmadan ilk bayramımız olcak
bu bayramda kımı gorduysem aa senın sımdı bu evde son bayramın dımı dıolar
nasl sınır oldum (

Ayy kızlar ben bayramın ilk günü çok kötüydüm, moralim fena bozuktu.
Seneye nerede olacağım diye düşündüm durdum, annem enişteme sen ve ben kurban keseriz dedi bi kötü oldum.
Eltim seneye 3 kardeş beraber kurban keseriz dedi, ağlayacaktım neredeyse...

Ama bunlar çok güzel şeyler dünyanın düzeni böyle bir gün her kuş yuvadan uçup kendi yuvasını kuracak...

dün amcamı gördüm artvinden geldi kaç sene olmuştu ben sarılıp bir ağlamaya başladım
kayınvalidemlerde bizdeydi
halam annrem babam hepsi ağladılar nedense hani biri ağlar diğeride duygulanır ya ben çok suluyum ne yapıcam bilmiyorum

Dünyanın düzenine alışmak bazen zor oluyor yaa (
Dün nişanlımla gezerken ah Ümraniye ah dedim, benimki gülmeye başladı...
Yakında uçacaksn buradan diyor, kötü adamlar gibi güldü (

bunun sonu gelmez zaten zuhal aldıkça alacağı geliyor insanın:) Hepsi çok güzeller ama benim favorilerim kalpli battaniyen ve nescafe fincanların:) Çeyiz almaya başlayayım bende hazırlayacağm bir albüm:)

öyle canım all all bitmiyor şimdide çoraba sardım:))öncede çorap hasatalığı vardı bende çeyizede baya alacağım böyle giderse battaniyem kayınvalidemden:)) fincanlarda aşkımla benim

öyle canım all all bitmiyor şimdide çoraba sardım:))öncede çorap hasatalığı vardı bende çeyizede baya alacağım böyle giderse battaniyem kayınvalidemden:)) fincanlarda aşkımla benim

Bende çok çorap alırım ama mecburiyetten. İnce çorap giydiğim için 2 giyişte ömrünü tamamlıyor çoraplarım. Hatırlattığın iyi oldu bende bol bol ince çorap stoğu yapayım:)

Bende çok çorap alırım ama mecburiyetten. İnce çorap giydiğim için 2 giyişte ömrünü tamamlıyor çoraplarım. Hatırlattığın iyi oldu bende bol bol ince çorap stoğu yapayım:)

1 tl den topuk çorap boğazlı olanlardan alıyorum :) ince huyum kurusun hayatta giyemem 2-3 tane vardır babet ayakkabılara giyerim anca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…