2011 gelin adayları buyrun sohbete

Takım çok hoş canım, ama ben evin her yerinin beyaz istemiyorum, hele koltuklarda hiç kullanışlı olmaz.
Farklı renk verme şansı varmıdır acaba?

canım kampanya insertüye gir orda değişik farklı kampanyalar var ordan bakabilirsin.koyu olup güzel paketlerde var ben beyaz istiyordum oyuzden hoşuma gitmişti :)

selam kızlarrrrr.. napıyorsunuz bakalım görüşmeyeli

aaa fatma gelmş iiiz cnm sen nasılsn bebiş nasıl :)

ewt cnmm ay çok heveslendm wlla hmen bu akşam yapabilrm :))

ewt aslıcm hatta olrmu blemiorm wideoyu nsıl çekiceksn ne düşündn ama mesela dğm gnü 9 aralık o gne kadar her gn yeni bir grntünü wideoya alıp cd de brleştreblrsn hani srekli düşünüorm şu gn kaldı falan filan gbi

bebiş iyi çok şükür 2,5 aylık oldu :):) ellerinizden öper kızlar:) bulantılara devam ama :)

ödül olarak kadife kutuda pirinç levhaya tebrik mesajları yazılıp veriliyor ya bende kırmızı kadife kutuda plaket hazırlatmıştım yazı olarak onun en beğendiğim yanlarını sıralamıştım değişik olmuştu.

cimcimem modalife baksana buraya googledan.
altın dugun paketı var 2290 tl

Baktık canım, Ümraniye'de yeri var gidip gördük.
Adamın sandalyeyi bir yere vurması vardı koptuk :))
Biz safir düğün paketinin yemek odasını ve koltuklarını beğendik.
Tv sehpasını değiştirip, tv ünitesini almayı düşünüyoruz fiyatı 375 lira...
Birde yatak odasını farklı alabilirim...
Düğün paketi ama herşeyin fiyatı ayrı ayrı

kızlar napıyosunuz
öğlen çok güzel şeyler mutfak için resimleri albüm yapıcam
bakarsınız bi ara
ayy bişeyler alınca kendimi mutlu hissettim sanki ayol
ama 70 tl yi suladım taskitle aldım gerçi
ammaaaan feda olsun bana be hahahaaaaa

hmmm guzel olms cnm yaa tepkısı ne oldu? :) ne kdra mal oldu plaket?

bebiş iyi çok şükür 2,5 aylık oldu :):) ellerinizden öper kızlar:) bulantılara devam ama :)

tebrk edrm fatmacm allah hayrlsyla kucagınada almayı nasp etsn cınsıyetı bellımı

8 aralık cnm.. dedıgn doru wlla her aksam kendımı vıdeoya alıym ben en ıyısı.tatlm gecıcem odama alıcam leptopu kucagıma kendı kamerası wr ztn leptopun.kaydete basıcam hem sesımı kaydetcek hem goruntumu hehe :)) suan 2 hfta 1 gun yanı 15gun wr 15gun boyunca her aksam farklı kıyafetle gecıym blgsyr basına cekıym kendımı onları bırlestırıyım sonrada :)))

allah yardmcn olsn cnm geçicek inşallah annesi bak nasılda 2.5 aylık oluwermş :))

güle güle kullan aylincm aldklarını bnde çk mutlu oluorm kendme bişiler aldkça kıyafet falan alasım oluo bazen amaan diorm onu alacağıma çeyizime şunu alırım deyip hep erteliorm :))

aa neler aldın kızz paylas en kısa zmanda haber ver bızede album acınca :)) sefan olsun yawrum gulegule kullan

hahahah ıyıymıs yaw :))
nasıl pekı cnm kalıtelerı cok cok ıı degldr ama ne blm hc kullanılmycak olan wardr ıdare eden wardır ?

hayırlı olsun canım güle güle kullan
bende bişeyler alınca kendimi çok mutlu hissediyorum

ayyy satıcı sandalyeyi sizde olduğu gibi vurdu yere bizde noluyo ya dedik
sonra başladık gülmeye biz güldük adam güldü koptuk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…