2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet kızlar çok yağmur yağdı uzun zamandır bekliyordum yağmuru sinek kapan bitkilerimin suyu bitmişti ama dışarı çıkıp leğen koymaya üşendim nasılsa yarında yağar dedim yağacak gibi durmuyor bir süre daha şişe suyu ile sulamaya devam

Slm kızlaaar, dün akşam çıktım koşa koşa afm'ye gidiyorum yağmur yolda bi yakaladı beni, inanılmazdı bir anda kovadan boşalttılar sanki.
Tamda yolun yarısındaydım geri dönecektim sonra yavaşlayınca yoluma devam ettim...
Ama uçuyordum neredeyse

günaydın millet
napıyosunuz bakalım ne var ne yok

günaydın canım hoşgeldinn iyilik sen napıyosun bakalımm

sonuç itibariyle afm ye gidebildin ama dimi cnm afm derken sinemadan bahsedıyorsn dmı egr oleyse hangı fılm

günaydın canım hoşgeldinn iyilik sen napıyosun bakalımm

sonuç itibariyle afm ye gidebildin ama dimi cnm afm derken sinemadan bahsedıyorsn dmı egr oleyse hangı fılm

iyi olmaya çalışıyorum canım yaa
adet oldum bugün azıcık ağrı sızı falan var ama iyiyim yani yine de
bugün nişan ay dönümümüz bizim
1 ay oldu ama sanki 5 aydır nişanlıyım çooookk uzun geldi yaw

geçmiş olsun canım yaaa...
aa 1aydırmı nişanlısın daha ne güzel cnm allah tez zmanda evlılık nasp etsn
dugn bellımı?

bende dün akşam eve giderken markete uğradım
gümüş çay takımımın bardaklarını almamıştım ben çok pahalı ve makinede yaldızları gidiyo diye
daha önce o markette çok hoş sade çay bardakları görmüştüm
gene gelmiş bende hemen aldım 12 tane kendinden çizgili gibi duruyo çok hoş
12 tanesini 15 tl ye aldım diğer takımınkileri alsaydım 12 tanesine 50 tl vericektim hem de makineye koyamıcaktım

geçmiş olsun canım yaaa...
aa 1aydırmı nişanlısın daha ne güzel cnm allah tez zmanda evlılık nasp etsn
dugn bellımı?

ayy valla ben bi an önce geçsin diye dua ediyorum canım
dünde anlattığım problemlerden dolayı
düğün nisan sonu ya da mayıs başı gibi olucak inşallah aslıcım ama daha tam tarih belli değil

çok iyi yapmışsın canım bende çay takımı aldım çelik.tepsisi şekerliği çay tabakları çay kaşıkları var ama çay bardakları yok bunu 150 ye aldım 240 liraydı çay bardaklı olan.dedim 90tl fazla vereceğime senin yaptığın gibi uyumlu bir şey alırım bende öyle gri kendinden çizgili bir şeyle takım yapıcam 15tl çok iyi almışsın :))

iyi günlerde kullan canım ...ben gümüş çay takımlarımı anneme verdim istanbul serisinden aldım kendime değişik olsun die şimdi ona uygun tepsi arıyorum ...

ayy valla ben bi an önce geçsin diye dua ediyorum canım
dünde anlattığım problemlerden dolayı
düğün nisan sonu ya da mayıs başı gibi olucak inşallah aslıcım ama daha tam tarih belli değil

insanı sıkıntıya sokuyo valla beklemek dimi canım
benimde nisanda olucak
23nisan diye tutturdu benimki hem güzel olur tarih açısındanda o gün yapalım diye
ya diyorum 30nisanda kuzenimin düğünü var bi hafta arayla olmaz sıkış sıkış ard arda diyorum anlatamıyorum
ama saçma olur yani konuşuyo işte anca gıcık nolcak
ben 2 nisan diyorum ama bakalım anlaşabilcezmi.. daha 129 gün var oooff...

Evet Newyork'ta 5 minareye gittim kızlar.
Film bir çok konuyu ele almış, cehaleti ve bazı kesimlerin yanlış anlaşıldığını ileri sürmüş.
Yani iyi bir msj vermişler, ancak eski filmler kadar etkileyici değildi.
Bana çok kısa sürdü gibi geldi, daha uzatılabilirdi...
Ama Mahsun başarılı bir yönetmen buda bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…