2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben tarihimden memnunum yani iki akrabası gelemicek diye erteleyecek değilim

adet oldum kıvranıyorum yakında duvara çıkıcam iki tane ağrı kesici içtim banamısın demedi

kızlar ben gelinlik felan beğenemiyorum ya aslıhan kız paylaş bakayım nasıl model fikiri olsun

canım ben ısyernde ınternet sayfasında copy paste yapamıyorum resım upload edemıyorum yasaklı maalesef bıde vırus gırdı bılgısyarıma o yuzden koyamam maalesef ama altı sade ustu gogus kısmı m seklınde ve ıslemelı hos bı gelınlık rengıde kırık beyaz. bska byerden gıreblrsem ısyerı dısında o zman koyarm cnm

Benim basenler var kalça balık model beni yunus balığı gibi gösterir sanırım ama kabarık bişey istemiyorum nişanda kabarıktı bende mavi düşünüyorum muhtemelen kiralama olur beş ay var mart gibi bakınırım geçmi kalırım ki acaba

canım erken al kafan rahat olsun bence marta bırakma tabı ımkan meselesı durumunz ne zman musaıt olrsa o zman gt al derm ben bnm smdı hc gelnlk knalık konusnda derdım yk kfam o kdr rhatkı nısanlımın damatlıgı var mesela alncak banane onuda kendın dusun ben hazırm dıorm ona

erkenden yola çıkmak bana uğursuzluk getirmiştir
batılda olsa peşimden aynı düşünce geliyor nişan kıyafetimin içine olamadım bir gün öncesi yanlarından kendim dikmek zoeunda kaldım gögüğ yok birde zayıflamışım bir ay öncesinden evdeydi giyyiorum pat iniyor

Bizimde geçen sene bu zamanlar ne heyecan vardı...
İkimizde çekimser yaklaşıyorduk, ahh aaahh...
Dün nişanlıma msj attım bir sene önceki verdiğim notu saklıyormu diye, kağıda yazdıklarımın aynını yazmış bana :))
Tarih ve yeri bile belirtmiş...

hmm o zaman işler değişir canım mart uygundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…