2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar günaydın herkese

buket süpersn bakıorm hemn sen ne kadar srede faydasını grdn pilates dışında başka şeyler yaptnmı bde kaç kilosn

o zaman bende yaptırayım kafamdaki model hazır zaten, uzun zamandır değişmedi değişeceğinide zannetmiyorum...

esracm sanırım sende kapalısın nasl b, gelnlk düşündn bnde bakıormda modellere

Oda güzel fikirmiş canım ama bizde resim yeteneği olan kimse yok ne yazık ki. Annemde yeğenlerimin fotoğrafını büyütüp tepsi yapmıştı oda çok güzel olmuştu.

selamlarr ayyy kızlarr günlerrr geçsinn istiorum hemenn yaaa püffffff sanki aynı yerde sayıyorum ama bi baktım salonu tutalı 2 ay olmuş bileee :90:

Ben 52 kiloyum canım zayıfım normalde ama basenlerim vardı benim sadece 1 hafta hergün yaptım hareketleri 1 hafta sonunda 2 kilo verdim 2 sdinide basenlerden verdim sanırım çünkü o günden beri eski kotlarım üzerimden düşüyor kemerle sıkıyorum bazen o zamanda basenlerim yer etmiş kotlarda potluk yapıyor 2 tane dapdar kot aldım onları giyiyorum dönüşümlü:)

bnde yapmalıyım mutlaka dn regl oldum belim çk kötü bttkten sonra başlycam şimdi hareketlere baktım her gn mutlaka yapmalyım kurtlmalıyım basenlermden hemencecik çk saol buketcm

kradese & klepotra

kızlar sevgilim askerden geldi 12 gün oldu ayrı şehrlerde yaşıyoruz...4 gn ankara da kaldı bayramda ve teskeresini aldıpında da geld yanıma o kadar alıştık k 4 gnde birbimize babaannemde kaldı bide ben sadece gece olunca evmize geldm sabah erkenden buluştuk gece gec saatte ayrıldık dolu dolu 4 gn yaşadık...

şimdi istanbulda ikimzde adapte olamıyruz normal hayatımıza,bir an önce kavuşmak istiyoruz

ama tek sorun iş allah başka dert vermesn de iş sorununu çok takıyoruz takımlıycak gbi değil

zaman kaybetmeden işe başlayıp 1 ay dolar dolmaz allah kısmet ederse isteme&söz olaylarına giricez takdir edersiniz ki bizim tahamlümz kalmadı artık:2:

ama dün gece ikizme o kadar çok ağldıkki dayanamıyoruz artık birbimizi deli gbi özlüyoruz bu kadar severken ve tek istediğimiz mutlu bir yuva kurmakken böle beklemek çok üzüyo bizi...

dua ediyoruz bol bol ama şeytan rahat vermiyo vesvese verip devamlı üzülüyoruz

bu durumdan çok rahatsızsız

ben kendi kendime düşünmekten yoruldum yardımcı olun rahatlamak istiyorum

Allah hayırlı kapılar açsın tez zamanda inşallah.
Bukadar stres yapmayın yaw.
Herşey zamanla olur.
İnsanlar nekadar bekliyolar yıllarca.
Zaman öle çabuk geçiyoki bi süre sonra kendi kendinize kızıcaksınız
Niye bukadar sıktık kendimizi diye.
Herşey yoluna girer merak etme.
Erkek arkadaşın ne işi arıyor iş bulma olasılığı zormu?

bitanem ben de ankaradayım nişanlımda ist'da ve burda çogu arkadasımız uzagız nişanlılarımızdan ben ist'a bakıorum iş alanı daha geniş kaç yasındasın?tabiki hepimiz özlemler çekiyoruz ama evlendikten sonra sıkıntıya girmemek için katlanıoruz ailen biliyor galiba erkek arkadasını sen gönlünü ferah tut...

pandomim'cim%kleopatra'cım

evet evet kendimize bakıyoruz bi biz napıyoruz diyoruz kendimize gelmeye çalışıyoruz sakin olmaya sabırlı olmaya

ama olur ya hani canına tak eder insanın işte ordayız şu anda:26:

serhat bahriyeli yaptı askerliğini istn.üniverstesi güverte bölmnden mezun dalgıç balık adam vs olablr ya da gemilere gideblr ama biz bunları istemiyoruz...

ido'ya başvurdu orda çalışmak çok ii olucaktı ama özelleşicekmiş ve artık işçi alımını durdurmuşlar
şubat -mart gbi balık adam alıncakmış ama dediğim gbi biz bunu istemyoruz yada basınç odası operatrlüğü var onu da yapablr ama belli değil tabi hiç bişey ben 22 yaşındayım sevgilim 23...
ailelerimiz biliyor tanıştılar vs ama tabikide kısıtlı yne herşey...buna da şükür tabi...ama diyorum ya kendimizi odoya çok hazırlamıştık kesin gözyle bakıyorduk nedenseolmayınca yıkıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…