2011 gelin adayları buyrun sohbete

zbyd artık sizin sinirleriniz ebey bir bozulmuş stresten sonuçsuzlıktan birde özlemde işin içine girince
kendinize zarar verirsiniz ve yıpranırsınız sabırlı olup birbirinizin arkasında durup cesaret ve destek olursanız bunlar aşılabilcek sorunlar
istedikren sonra herşey olur biraz zaman

merhabalar aranıza yeni katıldım kısmetse benımde 2011 de düğünüm olacak hiç bi hazırlıgım yok denecek durumdayım sizler neler yapıyorsunuz gelin adayları?

senn faydan oldubndan snrası bna kalmş inşallah senn gbi faydasını grrm düğüne kadar bnmde 50-55 kg aralığında olmam lazm

şuan 59 kiloyum bende canım 55 insem yeter ama yüzden veriyorum zaten minyon tipim birde yüzden verince liseli kızlara dönüyorum
aşağıdan vermem lazım ama olmuyor ordan gitmiyor
ocak mart arası başlıcam bende spora akşamalrı

kesinlikle bu söylediğin doğru 15 ay sonunda ne bilim içten içe kavuşcaz sanmışız nedense insan öyle inanıyoruz sinirlerşmiz bozuldu ciddi anlamda

zbyd kızlar haklı sz şu anda çk fazla stres yapmşsnz ama bu işinize yaramaz hayrlısını iste dua et allah karşınıza gzel bir iş çıkarr ve yolunuza gzel bi şeklde dewam edersnz szn şimdi brlkte ağlama diill brbrnze destek olma zamanınız herşey yoluna grer üzülme

zybd ismini bilmiorum böyle hitap ediorum nacizane bir tavsiye artık ülkemizde özelleşmeyen kurum kalmadı sen de biliyorsun 4 yıllık lisans mezunu bile olman hiçbir seye yaramıyor büyük ssirketlerinde kalifiye elemana ihtiyaçları oluyor beklerden de iş baksın tek bir yere umudunu baglamasın ben bayan olmama ragmen calışmak için sigara firmasında bile çalıstım ve durum çok kötü o yüzden madem bu kadar istiyorsunuz çalısıyormusun bilmiorum ama sen de bir yerden basla serhatta baslasın baska türlü olmaz canım bu işler internetten falan iş bulunmuyor güzel bir cv hazırlasın sirketlere bıraksın kusura bakma basını sisirdiysem sadece yardımcı olmak istedim...

kesinlikle bu söylediğin doğru 15 ay sonunda ne bilim içten içe kavuşcaz sanmışız nedense insan öyle inanıyoruz sinirlerşmiz bozuldu ciddi anlamda

tek siz yada sen değilsin emin ol
dediğim gibi sabırlı ol dua et allah yuva yapana yardımcı olur merak etme güzel haberler alıcaksınız geç olsun güç olmasın canım

Bir kapıyı kapatan Allah diğerini açar. Merak etme.
Sizde hayırlısıyla bi iş bulursunuz.
Oralar olmazsa başka yer olur inşallah.

merhabalar aranıza yeni katıldım kısmetse benımde 2011 de düğünüm olacak hiç bi hazırlıgım yok denecek durumdayım sizler neler yapıyorsunuz gelin adayları?
Hoşgeldin sulkor.
Benimde çeyiz hazırlığım pek yok.
Para biriktirmeye çalışıyorum o yüzden.
Düğüne yakın herşeyi halledicem.

kızlar ne demek bütün fikirlerinize katılıyorum dediğim gbi insan içinde olunca durumun çıkamıyor başka gözlere ihtycı oluyor heleki böyle bir topkte neden yazıyorum hepimiz az çok aynı şeyleri yaşıyoruz
kafa şişirmek ne demek estağfirullah çok sağolun çok çok teşekkür ederim...öyle düşünmem asla

cv hazırladı zaten her yere başvurucak allah helal kazanç versin öyle ben işe gtmeym iş bana gelsin diyen bi insanda değil çok şükür

beklemzde öyle hani şubata marta kadar bulur çalışır bi yer ama dediğim gbi sabrımız kalmdı ya...

allah sabır versin güç kuvvet versin

çok çok sağolun ilgilnedniz benmle

Hoşgeldin sulkor.
Benimde çeyiz hazırlığım pek yok.
Para biriktirmeye çalışıyorum o yüzden.
Düğüne yakın herşeyi halledicem.[/QUOTE]

bende calışıyorum ama pek para biriktire bildiğim söylenemez aileme veriyorum ufak ufak almakmı dogru yoksa para biriktirmekmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…