- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.061
hmm anladm buketcm çk saol çk soru sordm sanada kusura bakma cnm
merhabalar aranıza yeni katıldım kısmetse benımde 2011 de düğünüm olacak hiç bi hazırlıgım yok denecek durumdayım sizler neler yapıyorsunuz gelin adayları?
senn faydan oldubndan snrası bna kalmş inşallah senn gbi faydasını grrm düğüne kadar bnmde 50-55 kg aralığında olmam lazm
zbyd artık sizin sinirleriniz ebey bir bozulmuş stresten sonuçsuzlıktan birde özlemde işin içine girince
kendinize zarar verirsiniz ve yıpranırsınız sabırlı olup birbirinizin arkasında durup cesaret ve destek olursanız bunlar aşılabilcek sorunlar
istedikren sonra herşey olur biraz zaman
hoşgeldin sulkor
hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin canım
kesinlikle bu söylediğin doğru 15 ay sonunda ne bilim içten içe kavuşcaz sanmışız nedense insan öyle inanıyoruz sinirlerşmiz bozuldu ciddi anlamda
pandomim'cim%kleopatra'cım
evet evet kendimize bakıyoruz bi biz napıyoruz diyoruz kendimize gelmeye çalışıyoruz sakin olmaya sabırlı olmaya
ama olur ya hani canına tak eder insanın işte ordayız şu anda:26:
serhat bahriyeli yaptı askerliğini istn.üniverstesi güverte bölmnden mezun dalgıç balık adam vs olablr ya da gemilere gideblr ama biz bunları istemiyoruz...
ido'ya başvurdu orda çalışmak çok ii olucaktı ama özelleşicekmiş ve artık işçi alımını durdurmuşlar
şubat -mart gbi balık adam alıncakmış ama dediğim gbi biz bunu istemyoruz yada basınç odası operatrlüğü var onu da yapablr ama belli değil tabi hiç bişey ben 22 yaşındayım sevgilim 23...
ailelerimiz biliyor tanıştılar vs ama tabikide kısıtlı yne herşey...buna da şükür tabi...ama diyorum ya kendimizi odoya çok hazırlamıştık kesin gözyle bakıyorduk nedenseolmayınca yıkıldık
Hoşgeldin sulkor.merhabalar aranıza yeni katıldım kısmetse benımde 2011 de düğünüm olacak hiç bi hazırlıgım yok denecek durumdayım sizler neler yapıyorsunuz gelin adayları?
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?