2011 gelin adayları buyrun sohbete

düğün tarihi belli degil nişanlım aralıkta kısa dönem asker mayıs sonu burda artık ramazandan sonraya kalır sanırım henüz tarih belirlenmedi böyle belirsiz bi hayatı sürmekte çok yorucu

Hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar...
Sulkor'cum belirsizlik olunca insan çok geriliyor, ne yapacağını bilemiyor, ah şu düğün tarihleri bir belli olsada ayarlasak kendimizi...

slm kızlaar, bugün pek tadım yok nedense...
Nişanlım gelinliğe bak diyor bense çook kararsızım, daha düğün tarihi bile belli değil...

Olsun canım bak sen fikrin olur benim daha isteme merasimim bile olmadı ama tüm evin bitmiş hali gözümün önünde hazır daha bir çöpüm bile yok ama kafamda hepsi var:)

Son düzenleme:
Hoşgeldin sulkor.
bende calışıyorum ama pek para biriktire bildiğim söylenemez aileme veriyorum ufak ufak almakmı dogru yoksa para biriktirmekmi bilemedim
Para tutabiliyosan para tutmak iyi. Hepsini bi anda alırsın.
Peşin olduğu içinde indirimli oluyor herşey genelde.
Ama tutamıyosan takside girip bişeyleri almak daha iyi.

slm kızlaar, bugün pek tadım yok nedense...
Nişanlım gelinliğe bak diyor bense çook kararsızım, daha düğün tarihi bile belli değil...

Cimcime bayram için gittiğim heryerde gelinliğine baktınmı karar verdinmi diye sordular.
6 ay var daha.
Ama benim içimden bakmak gelmiyo.
Tamam dediğim bi gelinlikte yok.

Siz tarihi nezaman netleştiriceksiniz?

düğün tarihi belli degil nişanlım aralıkta kısa dönem asker mayıs sonu burda artık ramazandan sonraya kalır sanırım henüz tarih belirlenmedi böyle belirsiz bi hayatı sürmekte çok yorucu

seni çok iyi anlıyorum...

hayırlısı olsun...sende üzülmemeye çalış...

PEKİ KIZLAR BİŞEY SORUCAM SİZ NİŞAN-SÖZ -İSTEME EVRELERİNE GELİRKEN NASIL DÖNEMLERDEN GEÇTİNİZ?
ÇOK MERAK EDİYORUM KAFAMIZ DAĞILIR HEM OLMAZ MI

Hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar...
Sulkor'cum belirsizlik olunca insan çok geriliyor, ne yapacağını bilemiyor, ah şu düğün tarihleri bir belli olsada ayarlasak kendimizi...

gerçekten öyle bide benımtarih çok kötü zamn aralıgına kalıyor ya ramazandan sonra ve okullar acıkmadan önce benım 2 haftaya ihtiyacım var nişanlımla ayrı şehirlerde oturuyoruz kına bi yerde düğün biyerde yoracak bizi

cnm bnde şu an 59 kiloyum buketn attığı wideodaki hareketleri yapmaya başlycam inşallah regl dnemnden snra brlkte werelm kiloları

sabır sabır çok yıpranıyor insanı ve ilişkiyi ben 2006 yılında sözlendim sabır dedim 2009 yılında nişanlandım sabır diyorum 2011 de evlenecegiz allahın izniyle bi aksılık olmazsa ama yok yoruldum çokkk simdi bide asker yolu gözlüyecegim

Olsun canım bak sen fikrin olur benim daha isteme merasimim bile olmadı ama tüm evin bitmiş hali gözümün önünde hazır daha bir çöpüm bile yok ama kafamda hepsi var:)

benimde pşlanlarım çok ama uygulayamamak kötü, kafamda büyüyüp duruyor...

Aslında 2011 defterleri açılsaydı nişanlım hemen başvuracaktı ama açılmamış.
Mecbur nisana kalacak, ama haziran diye düşünüyoruz.
Gelinlik modelini netleştirdim ama tarih belli olmayınca pek içimdende gelmiyor açıkçası

Bizde uzağız canım yaa, bizimki çok zor olacak, nisanda gidip hemen işleri halledip dönmemiz gerekecek...

Canım biz 2008 Ekimde tanıştık
2010 Nisanda isteme oldu. Mayısta nişan oldu.
2011 de de evlenicez İnşallah.
Arkama dönüp bakınca zaman su gibi akıp geçmiş.
Düğüne de 6 ay kaldı. O da geçicek hemencecik.

Sizinki uzun sürmüş yaw =(
Bu arada profil resmini gördüm.
Kara kalem resminiz çok güzel olmuş.
Onu avatar resmi yap istersen. Çok güzel duruyo

Sizinki uzun sürmüş yaw =(
Bu arada profil resmini gördüm.
Kara kalem resminiz çok güzel olmuş.
Onu avatar resmi yap istersen. Çok güzel duruyo

nasıl yapacagım canım denedım birkac kere ama hata oluştu diyor
evet ya ömrüm acı cekmekle decti diyorum bende gülmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…