- 22 Kasım 2010
- 514
- 1
- 68
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.081
merhabalar aranıza yeni katıldım kısmetse benımde 2011 de düğünüm olacak hiç bi hazırlıgım yok denecek durumdayım sizler neler yapıyorsunuz gelin adayları?
Aramıza hoşgeldin fıstık kucaklıyoruz seni
slm kızlaar, bugün pek tadım yok nedense...
Nişanlım gelinliğe bak diyor bense çook kararsızım, daha düğün tarihi bile belli değil...
Para tutabiliyosan para tutmak iyi. Hepsini bi anda alırsın.Hoşgeldin sulkor.
bende calışıyorum ama pek para biriktire bildiğim söylenemez aileme veriyorum ufak ufak almakmı dogru yoksa para biriktirmekmi bilemedim
slm kızlaar, bugün pek tadım yok nedense...
Nişanlım gelinliğe bak diyor bense çook kararsızım, daha düğün tarihi bile belli değil...
düğün tarihi belli degil nişanlım aralıkta kısa dönem asker mayıs sonu burda artık ramazandan sonraya kalır sanırım henüz tarih belirlenmedi böyle belirsiz bi hayatı sürmekte çok yorucu
Hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar...
Sulkor'cum belirsizlik olunca insan çok geriliyor, ne yapacağını bilemiyor, ah şu düğün tarihleri bir belli olsada ayarlasak kendimizi...
şuan 59 kiloyum bende canım 55 insem yeter ama yüzden veriyorum zaten minyon tipim birde yüzden verince liseli kızlara dönüyorum
aşağıdan vermem lazım ama olmuyor ordan gitmiyor
ocak mart arası başlıcam bende spora akşamalrı
Olsun canım bak sen fikrin olur benim daha isteme merasimim bile olmadı ama tüm evin bitmiş hali gözümün önünde hazır daha bir çöpüm bile yok ama kafamda hepsi var:)
Para tutabiliyosan para tutmak iyi. Hepsini bi anda alırsın.
Peşin olduğu içinde indirimli oluyor herşey genelde.
Ama tutamıyosan takside girip bişeyleri almak daha iyi.
Ben yapa yapa 6 çeyrek yapabildim :))
Biriktirmek çok zor yaa...
Cimcime bayram için gittiğim heryerde gelinliğine baktınmı karar verdinmi diye sordular.
6 ay var daha.
Ama benim içimden bakmak gelmiyo.
Tamam dediğim bi gelinlikte yok.
Siz tarihi nezaman netleştiriceksiniz?
gerçekten öyle bide benımtarih çok kötü zamn aralıgına kalıyor ya ramazandan sonra ve okullar acıkmadan önce benım 2 haftaya ihtiyacım var nişanlımla ayrı şehirlerde oturuyoruz kına bi yerde düğün biyerde yoracak bizi
seni çok iyi anlıyorum...
hayırlısı olsun...sende üzülmemeye çalış...
PEKİ KIZLAR BİŞEY SORUCAM SİZ NİŞAN-SÖZ -İSTEME EVRELERİNE GELİRKEN NASIL DÖNEMLERDEN GEÇTİNİZ?
ÇOK MERAK EDİYORUM KAFAMIZ DAĞILIR HEM OLMAZ MI
sabır sabır çok yıpranıyor insanı ve ilişkiyi ben 2006 yılında sözlendim sabır dedim 2009 yılında nişanlandım sabır diyorum 2011 de evlenecegiz allahın izniyle bi aksılık olmazsa ama yok yoruldum çokkk simdi bide asker yolu gözlüyecegim
Sizinki uzun sürmüş yaw =(
Bu arada profil resmini gördüm.
Kara kalem resminiz çok güzel olmuş.
Onu avatar resmi yap istersen. Çok güzel duruyo
esra gelinliğini nasl beğendnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?