2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçen gün bir dergide okudum

nişanlısıınz ve hamile kalıyorsunuz öğrendiğinizde 2 aylık oluyor düğünede biraz zaman var

bebeği aldırırmıydınız yoksa düğün tarihini önemi alırdınız yoksa ne gibi bir farklı çözüm olabilirdi

(((tabi bunları allah hiçbirimize yaşatmasın da ))

bncede allah yaşatmasn heşeyn en gzelini zamannda wersn hepimize ama düğün tarihini öne almak daha doğru gbi

amin. tabikide zamanında versin katılıyorum sana.
bir anketti
ben olsam ne yapardım kafayı yer dellenip tımarhaneye yatardım sanırım
ama yaaprken düşünmek te lazım en mantıklısı düğün tarihi öne almak düğünden 6 ay sonra doğum yapan gelin görülmüşmüdür

ah aylincim ahhh
çok çalıştım bu hafta ((((
hiç gelemdimmmmm

neler yaptınız
bii yaramazlık yok demiii

valla şekerim benimde pek gelebildiğim söylenemez
bu aralar bende yoğunum

bence de yaşatmasın bazı şeyleri zamanında yaşamak en güzeli
ama düğün tarihini öne almak en doğrusu bence de
günah yaaa

ewt cnm bi mağazada grmştüm oda takımı olrk satılıodu pahalı gelmşti tesadüfen kk da grdm yapılışını sz hç yaptınzmı

canım onların yapılışının basit olduğunu duydum ama yapmadım canım. ben kendime kurdela nakışı salon takımı yapıyorum.

evt basit bnde dn netten baktım kardeşime malzemleri aldrdm dn ypmaya başladm yapamam sanıodm ama iki tane peçetesini bitirdm senn yaptığın nasıl cnm hç grmedm havlu filan grmştm ama kurdela oda takımı grmedm

kuzenim kurdela nakışı yapıyo süper sağolsun yaptı banada bayıldım kursuna gideyo
kendisine bi yatak örtüsü yaptı bayım bayım bayıldım :))))

evt basit bnde dn netten baktım kardeşime malzemleri aldrdm dn ypmaya başladm yapamam sanıodm ama iki tane peçetesini bitirdm senn yaptığın nasıl cnm hç grmedm havlu filan grmştm ama kurdela oda takımı grmedm

canım evet havluda yapıyorum ben. oda takımıda önce kumaş aldım kumaşın adı inci üstü parlak simli gibi duruyor değişik bi kumaş perdecilerden aldım sonra onu kestirdim belli ölçülerde sonrada deseni de kumaşın olçülerine göre çizdim kumaşa geçirdim ve işlemeye başladım yarın fotosunu eklerim yada pazartesi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…