- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.461
kuzenim kurdela nakışı yapıyo süper sağolsun yaptı banada bayıldım kursuna gideyo
kendisine bi yatak örtüsü yaptı bayım bayım bayıldım :))))
beklerim cnm kurdela nakışı kolay bişii diil herkes yapamıomş kursları filan warmş sen nasl öğrendn
ewt cnm bi mağazada grmştüm oda takımı olrk satılıodu pahalı gelmşti tesadüfen kk da grdm yapılışını sz hç yaptınzmı
evt basit bnde dn netten baktım kardeşime malzemleri aldrdm dn ypmaya başladm yapamam sanıodm ama iki tane peçetesini bitirdm senn yaptığın nasıl cnm hç grmedm havlu filan grmştm ama kurdela oda takımı grmedm
canım netten baktım yapılışlarına. çizimim çok iyi diyebilirim bu yönümüde desen çizmede kullanınca hepsini ortada toparlayınca ortaya birşeyler çıktı Mevlamın izniyle.
benim annem yaptı kasnakta canım ama kurdela nakısından yaptı http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401416-kleonun-ceyizi.html al canım buraya koydum inceleyebilirsin
Günaydın kuzucuklarım nasılsınız?
Yasemin annem de kalıplar var ank'ya geldigin zaman ugra(kaynananlar burda nsıl olsa)ben veriririm sana ...
bende yapmayı çok istiyorum harika duruyorlar ama yapılısını nerden ögrenebilirim acaba
günaydın klıslar nasılsınızz şimdi kalktım ben
takvimlerinize baktımda kıslar benimde vardı böle 10 ay
vardı ben takvimi yaptıgımda bakın şimdi 1.5 aylık evliyim
gunaydın kızlar nasılsınız
spicy koltuk cok guzelms tatlm nrde gordunz markası nedr ve fyatı ne kdrdı ?
canım hiç bişi yapmadım ben inanki af bekliyorum ya ama af geldi gelecek sıkma canını ben mal beyanı verim dedim bana boşver dedilerelcincim selam canım ne yaptın gelen yazı hakkında bi gelişme var mıaf da çıkmadı gitti
cnm bn yapılışını buradan öğrendm bde google a kasnakta da takımı yazarsan wideo çıkıo oradanda faydalandım bakablrsn
http://www.kadinlarkulubu.com/el-sanatlari/145934-pul-isi.html
darısı başımıza elçincm hayırlısyla
günaydın klıslar nasılsınızz şimdi kalktım ben
takvimlerinize baktımda kıslar benimde vardı böle 10 ay
vardı ben takvimi yaptıgımda bakın şimdi 1.5 aylık evliyim
canım ben keçiörende oturuyorum senin kaynanan nerde?senle ben tam tersi olacagız benim de kaynanam istanbulda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?