2011 gelin adayları buyrun sohbete

kuzenim kurdela nakışı yapıyo süper sağolsun yaptı banada bayıldım kursuna gideyo
kendisine bi yatak örtüsü yaptı bayım bayım bayıldım :))))

benim kursuna gitme gibi bi fırsatım olamadı yau ne istiyordum ama işte çalışıyorum. netten baka baka bide elim yatkın olunca kendi kendime öğrenmiş oldum Allahın izni ile

beklerim cnm kurdela nakışı kolay bişii diil herkes yapamıomş kursları filan warmş sen nasl öğrendn

canım netten baktım yapılışlarına. çizimim çok iyi diyebilirim bu yönümüde desen çizmede kullanınca hepsini ortada toparlayınca ortaya birşeyler çıktı Mevlamın izniyle.

evt basit bnde dn netten baktım kardeşime malzemleri aldrdm dn ypmaya başladm yapamam sanıodm ama iki tane peçetesini bitirdm senn yaptığın nasıl cnm hç grmedm havlu filan grmştm ama kurdela oda takımı grmedm

bende yapmayı çok istiyorum harika duruyorlar ama yapılısını nerden ögrenebilirim acaba

canım netten baktım yapılışlarına. çizimim çok iyi diyebilirim bu yönümüde desen çizmede kullanınca hepsini ortada toparlayınca ortaya birşeyler çıktı Mevlamın izniyle.

maşallah maşallah diyeymde nazar değmesn cnm :))

cnm baktım annenn ellerne sağlık çk gzeller hepsi bzde kurdela nakşı blen yok bnde dün ölesine başladım kasnağa ama yaptıkça hoşuma gtti yapıcam peçetelerini tamamlyp kldırıcam inşallah tv ünitesinde yatak odamda filan kullanablrm belki

günaydın klıslar nasılsınızz şimdi kalktım ben
takvimlerinize baktımda kıslar benimde vardı böle 10 ay
vardı ben takvimi yaptıgımda bakın şimdi 1.5 aylık evliyim

bende yapmayı çok istiyorum harika duruyorlar ama yapılısını nerden ögrenebilirim acaba

cnm bn yapılışını buradan öğrendm bde google a kasnakta da takımı yazarsan wideo çıkıo oradanda faydalandım bakablrsn
http://www.kadinlarkulubu.com/el-sanatlari/145934-pul-isi.html

günaydın klıslar nasılsınızz şimdi kalktım ben
takvimlerinize baktımda kıslar benimde vardı böle 10 ay
vardı ben takvimi yaptıgımda bakın şimdi 1.5 aylık evliyim

darısı başımıza elçincm hayırlısyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…