2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben yaptım kendüme :)) 17 mayıs askerden terhis olacak kısmetse Allahım o günleri nasip ederse çifte bahar yaşayacağım. :78:

inşallah bitanm Allah o günleri göstersin de gelirimt abiki ama ben ankarayı bırakıpta istanbula nasıl alısacagım o var artık ank-ist gider gelirim ...

inşallah canımm bnm. Benim içinde aynı şleyleri söylüyorlar istanbulu bırakıp ankarada nasıl yaşayacaksın diyorlar ilk zamanlar mutlaka zor olur ilk defa anne babamdan kardeşlerimden ayrılacağım ama Allah kolaylık verecektir inanıyorum..

aylincim geçer canım geçer ya sıkmayın canınızı
walla anlamıyon yaaa
kıslar ya bende takvim yapacam ama yapamıyorum
yaptım hangisini eklicem bir yardımcı olun

elçincim normal bi nişanlılık olsa geçicek ama bizimki biraz problemli olduğu için
çooook zor geçiyo tatlım

canım bende yaptım ama ekleyemiyorum kaydet diyorum olmuyo

inşallah bitanm Allah o günleri göstersin de gelirimt abiki ama ben ankarayı bırakıpta istanbula nasıl alısacagım o var artık ank-ist gider gelirim ...

alışırsınız kızlar alışırsınız yaa
sevdiğinin yanında olunca insan en kötü yere bile alışır

geldim kızlar, züleyha nerdesin sen bebişim, arada rapor ver merak ediyoruz canımcım...
Kızlar bişey sorayım ama kafama çokmu takıyorum bilmiyorum.
Nişanlımın annesi, ablası ve 2 yengesine hediye gönderdim.
Sadece eltilerimden biri arayıp teşekkür etti, diğerlerinde tık yok.
Yani bir teşekkür etmeleri gerekmezmiydi, en azından bir msj beklerdim...
Nişanlıma söyleyecektim ama kapattım konuyu, söylemelimiyim onuda bilmiyorum...

bence söyleme ama içimde kalır söylemezsem dersen şikayet tarzında degil laf arasında söyle çok da önemsmemiş gibi

şekerim çok çok yoğundum anlatamam hiç gecede çalıştık ondan gelemedim hiç:))
ya ben olsam çok bozulurum alıngan biriyimdir.
Arayıp beni yağlamasını ballamasını beklemem ama bi teşekkür beklerim en azından
nişanlınla konuşup problem haline gtirme derim tatlımm
nişanlın biliyomu hediye gönderdiğini

Bende küçük bir teşekkür bekliyordum, ya kayınvalidemi geçtim görümcem ve eltimden beklerdim.
Büyük eltim aradı çok memnun oldum...
Nişanlım biliyor o götürdü zaten, beğendilermi diye sordum çok beğendiler dedi, devam edecektim ama sabah sabah canını sıkmak istemedim...

betül maşallah arkadaşım ne güzelsin öyle. Enişteylede çok yakışmışsınız Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…