2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben evimi sade huzur verici kalabalık olmayan 100 m2 de bile saraydaymışım gibi hissedeceğim tarz bir ev istiyorum görsellikte önemli ama içinde ben yaşayacağım için benim benimsemem lazım düşüncelerine bir olumsuz bişey eklentimi insan neticesinde olumsuz bakıyor ben mi anormalim diye düşünüyor zaten küçüklükte yok orayı ellemme yok misafir odası orda oturma yok o misafir bardakları hep bir şeklide böyle büyüdük bende istiyorum ki canım nerede isterse orada oturayım ablamda şuan öyle yapıyor heryer günlük ona :)))
aslında şunu çıkartyıum hep engelenen şeyleri şimdi yaşamak istiyor insan yapmak istiyor düşünnüce buna yoruyoru kendimi

hoşbulduk kıslar
speedy yazdım canım bakarsınn
benim evim çok küçük kıslar 70 m2
ama nebilim bana güsel inş. resimleri
çekince sizde begenirsinizz

elcinh baktım yolladım bile.
dün bizde ev baktık 85 m2 halıcıoğlunda ama çok merkezi bi yerde.
başka evlere de bakıcaz mütait haber verecek gidip göreceğiz

kradese canım eğer nasıl korunacağına emin değil isen kesinlikle git derim..bilinçsizce bişeylere başlamamak lazım.
bunun üzerine bende konu açmştım hatta :) bende gidicem merak ettiklerimi sormak için

tabiki yetişkin insanız neticesinde kontrol amaçlı ne bileyim bilgi için
şahsen ben gidicem nisan gibi korunmak için vede ne bileyim sürekli kontrol içinde doktor bkmış olurum

Kızlar görümcem ve diğer eltim teşekkür için aradılar geçtiğimiz günlerde, sanırım ben aceleci davrandım.
Çok beğenmişler hediyelerimi, görümcem mahçup ettin bizi dedi :))
İyikide nişanlıma söylememişim, sabretmenin ne kadar öenmli olduğunu bir kere daha görmüş oldum.
Ama hala sabırsız olmakta ısrar ediyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…