2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım bende hatfa sonu yatak odasına baktım. Bitane beğendim.
Sadece yatak odası 4.500 dediler.
Senin hepsi var yatak odası, tv ünitesi,oturma grubu...
İyi gibi ama yinede araştır.

günaydın kızlar
cumartesi evdeydm pazr gnü nişanlm sınavdan snra bze geldi kahwaltı yaptık çıkıp gezdk snra amcamlara geldk bu sabahta işe bıraktı bni çk çbk geçti haftasonu.. galiba hasta olucam çk kötü öksürüyorum.. sz naslsnz

kızlar bde bişii sorucam limangoya cotton box gelmş bn hç kullanmadm ama çocklar duymasndaki nevresmler bu markanın bazı modelleri çk hoşuma gdiyo sz baktnzmı limangoya saten nevresmler uygnmı szce alsammı

valla bana çok gibi geldi nedense bakacağız bir kaç yere daha bellona istikbal gibi
bakalım kısmet artık sonuçta alınacak benim yatak oda büyük hoş bişey almak istiyorum ama ödeyecek ben olacağım için nasıl olur bilmiourm.))

kızlar gogleye mobsa mobilya yazıp bir bakarmsıınz beğendiğiniz yatak oda isimlerine

genelde koyu renk yatak odaları var cnm bn açık renk istiyorum ama ordaki modellerden yne bna gre en hoşu ınnova modeli

Herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum...
Pek tatsızım nedense pazartesi sendromumu acaba?

gnaydın cnm sanada ii haftalar sanırım pazartesiden bnde kendmi garip hssediorm bde halszm

canım küçük sanayide çalışan senmiydin tam hatırlayamadım ama orda bir köftecinin karşısında bir mobilyacıya baktık biz resmen aşık oldum bir yatak odasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…