2011 gelin adayları buyrun sohbete

geldim kızlar erken çıkma sebebim nişanlım geldi o yüzden kapattım yemege beraber geçtik.
ayşecim aralıkta asker inşallah kısa dönem sınava girecek 12 sinde yeri belli olacak
hoşgeldin second:79:

çok severim yoğurt çorbasını leine sağlık sedaa

Şimdi düşününce 6 ay kaldı ortalama.
Çok çabuk geçicek nasıl yetiştiricem diye düşünüyorum
Kenara para atmaya çalışıyorum ama
Yetmicek diye korkuyorum.
Daha çok para lazım. herşey para ya

aynen öyle aslı bnmde 6 ayım kaldı hçbirşeyim yok kenara para atmaya çalışıorm ama ne kadar yeter blemiorm bazen sıkılıorm napıcam die ama şükretmek gerek allah evlenene yardm eder deyip geçiorm

aynen öyle aslı bnmde 6 ayım kaldı hçbirşeyim yok kenara para atmaya çalışıorm ama ne kadar yeter blemiorm bazen sıkılıorm napıcam die ama şükretmek gerek allah evlenene yardm eder deyip geçiorm

Betül ben dün dışarı çıktım sıkıntıdan.
Bi deniz kenarına gitim ağladım.
Evde bizimkileride huzursuz etmek istemiyorum.
Nişanlımıda etmek istemiyorum. Ama bazen çok boğuluyorum.

cnm yaa öyle haklısınki.. ama bi tek sen yada ben yaşamıoruzdur bu durumu Allaha şükür bi işimiz war ailemz arkamzda maddi şeyler olucak inşallah ekslkere bakıldığında dağ gbi büyüyor o da var bu da var elmde bşey yok diosn ama kmse güllük gülistanlık yaşamıo bzde bu şeklde atlatıcaz inşallah bu dnemleri

Ahh canım yaa...
Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz, Allah yardımcımız olsun.
Ama Allah yuva kuranın yardımcısıdır canımcım...

Evet herşey zamanla olur diyosun. Allah yardım eder diyosun ama bazen çok bunalıyosun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…