2011 gelin adayları buyrun sohbete

inş sende verebilirsin cnm elma sirkesini denedinizmi hiç nasıl işe yarıyormuki ? :26:

bende hem metabolizma ve vucut acısındanda faydalıymıs.Hızlı kilo verdirmiyormus yavas veriomussun ama geri almıyormussun ama tadı iğrencmiş

cANIm ben sabahları elma sirkesi içiyodum bi ara. Bir çay bardağı filan. Sandoloz sakızıyla birlikte.
Afedersin ama acayip gaz sorunu oldu. İş yerinde olmuyodu öle
Hadi onu geçtim cidden tadı çok kötü. Bide aç karnına içiyosun onu midemi delicektim sanki.
1 2 haftada öle hissettim. Tavsiye etmiyorum.
Salatalarına koy elma sirkesini öle faydalan.

bende hem metabolizma ve vucut acısındanda faydalıymıs.Hızlı kilo verdirmiyormus yavas veriomussun ama geri almıyormussun ama tadı iğrencmiş

valla ben bi ara lahana suyu içtim inan onun kadar kötü olamaz ayyy şuan düşünüyorum da içemem yaa huylandım zaten

ben daisypath den yaptım canım oraya bakabilirsin.IYY bende bir ara keten tohumunu denedim berbattı :S nasıl vericez bu kiloları yarabbim :S

yasemin nasıl gidiyor nişanlılık
1 ay yarın mı oluyor?

evet ayşemm yarın bir ay olacak nasipse çok şükür güzel gidiyor canım ya 24 temmuzdan bu yana herşey çok güzel. 14 gün sonra askere yolculuyorum şu askerlik var zor geliyor ama yapmadanda olmaz hayırlısı ile gidip gelsin cümleside tabi. senin evlilik nasıl ayşecim

Bir arkadaşım sakın gelinliğini diktirme diyor, çok riskliymiş.
Onunkinin üst kısmı çok hoştu, modeli ben versem sorun çıkarmıki acaba?

esracım evet riskli referanslı bi yer olması lazım. ben sanırım diktirmicem hazır modellere bakacağım inşallah.

kızlar bnde beğeneblrsem hazır beğenemzsemde dktrip kiralamak istiyorum sözümde ve nişanmda yengem yaptı başımı gelinlkte çk abartılı bişey istemiyorum kuaförler bazen çk şatafatlı yapıolar başörtüyü

ben gelin saçımı salık istiyorum belki çıtçıt alırım ozaman uzun olsun diye duvağımda uzun olmalı.Gelinliğimi "gelinlerin savaşı" filmindeki kadınınki gibi 10 kat tül istiyordum ama annem top gibi olursun onu giyersen dedi poff:89:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…