2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım ama sen kendini komple kuaföre teslim etmemen lazım. ben nişanımda kendi hazırladığımı gösterdim yaparkende karıştım o yüzden gönlüme göre oldu çok şükür düğündede aynı şekilde yapacağım inşallah. kuaförlere kalsa yorgan diker gibi dikiyorlar

gelin makyajıda çok önemli sade yaptırmayı düşünüyorum doğallıktan pek ödün vermek istemiyorum vede terleyince kızaeıoruz o allık bilmem ne

annemin gelinliği kiralıkmış sanırım hatta anneler günündeablam gelinlik başkasının sadece annemin kafası vardı çok sevinmişti kendini gelinlikle görünve :)))

Haklısın düğün için toplam 4 kez kuaföre gittim hepsinde beni benliğimden çıkardılar.
Hatta kuzenimin düğününde hem ağlayıp hem silmiştim, resimlere bile bakmak istemiyorum.
Ablamın düğününde zar zor kendi isteğimle kuaför istediğim modeli yaptı.
Ablamın İstanbul'daki düğünde ise, berbat ötesi yaptılar beni...
Ama nişanımda yengem yaptı harika oldu, hem sade hemde çok şık, düğünümdedemi ona yaptırsam bilmemki...

yaseminim daha güzel gider herşey inşallah.
Askerlik için Allah kolaylık versin.
Mervişle birlikte şafak sayacaksınız demekki.

Benim evlilikte güzel canım çok şükür bugüne.
Eşim iş bakıyor işte tek sıkıntımız o.
Duanızı eksik etmeyin kızlar.
Adapte olmaya çalışıyorum yeni hayata.

zaten kuaförler standardın dışına çıkmak istemiyor herkese aynı yapıyor uyum diye bişey yok süper oldu müthiş bilmem ne sanki ben anlamıyorum

amin canım inşallah. canım merve nesrin bi kaç arkadaş birlikte tertip oluyoruz. hayırlısı ile gidip gelsinler inşallah.

canım sıkıntı yapma eşin için dua et Rabbim bii kapıyı kapatır diğerini açar

aynen öyle bn hç kuaföre gtmedm onn için makyajı filan çk abartıolar düğündede senn dediğin gbi bn tarf edcem istdiğim modeli

kuaförler resmen olduğundan daha farklı brine çewiriolar kafann üstnde saksı warmş gbi dolaşıosn bn sözmdede nişanmdada başımı makyajımı yengeme yaptrdm çk rahattm içime sndi herkes kuaförde yapıldı sandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…