- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.121
kızlar bnde beğeneblrsem hazır beğenemzsemde dktrip kiralamak istiyorum sözümde ve nişanmda yengem yaptı başımı gelinlkte çk abartılı bişey istemiyorum kuaförler bazen çk şatafatlı yapıolar başörtüyü
kızlar bnde beğeneblrsem hazır beğenemzsemde dktrip kiralamak istiyorum sözümde ve nişanmda yengem yaptı başımı gelinlkte çk abartılı bişey istemiyorum kuaförler bazen çk şatafatlı yapıolar başörtüyü
evet ayşemm yarın bir ay olacak nasipse çok şükür güzel gidiyor canım ya 24 temmuzdan bu yana herşey çok güzel. 14 gün sonra askere yolculuyorum şu askerlik var zor geliyor ama yapmadanda olmaz hayırlısı ile gidip gelsin cümleside tabi. senin evlilik nasıl ayşecim
yaseminim daha güzel gider herşey inşallah.
Askerlik için Allah kolaylık versin.
Mervişle birlikte şafak sayacaksınız demekki.
Benim evlilikte güzel canım çok şükür bugüne.
Eşim iş bakıyor işte tek sıkıntımız o.
Duanızı eksik etmeyin kızlar.
Adapte olmaya çalışıyorum yeni hayata.
evet canım ama sen kendini komple kuaföre teslim etmemen lazım. ben nişanımda kendi hazırladığımı gösterdim yaparkende karıştım o yüzden gönlüme göre oldu çok şükür düğündede aynı şekilde yapacağım inşallah. kuaförlere kalsa yorgan diker gibi dikiyorlar
Haklısın düğün için toplam 4 kez kuaföre gittim hepsinde beni benliğimden çıkardılar.
Hatta kuzenimin düğününde hem ağlayıp hem silmiştim, resimlere bile bakmak istemiyorum.
Ablamın düğününde zar zor kendi isteğimle kuaför istediğim modeli yaptı.
Ablamın İstanbul'daki düğünde ise, berbat ötesi yaptılar beni...
Ama nişanımda yengem yaptı harika oldu, hem sade hemde çok şık, düğünümdedemi ona yaptırsam bilmemki...
amin canım inşallah. canım merve nesrin bi kaç arkadaş birlikte tertip oluyoruz. hayırlısı ile gidip gelsinler inşallah.
canım sıkıntı yapma eşin için dua et Rabbim bii kapıyı kapatır diğerini açar
inşallah canım
sizle dertleşince içim rahatlıyor.
İnşallah hayırlısıyla bi iş bulur Ayşecim.
Allah yardımcısı olsun bütün iş arayanların, yuva kuranların.
topik kalabalıklaşmışşş
ben topuz düşünmüyorum da ne olur bilmiyorum
suratım zaten küçük iyicene lise öğrencisi sanmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?