- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.401
Üzücü bir haber aldım yaa, aynı sokakta oturduğumuz bir arkadaşı sabah namaza giderken 2 sarhoş hedef tahtası yapmış ve vurmuşlar(
28 yaşında, 9 aylık hamile eşi varmış(
esra çok kötü bir haber
allah sabır versin kalanlara
ölümlerin böylesi çok daha zor..
Kızlar bende çıkıyorum nişanlım işlerini halletmiş şubeden çıkışını yapmış
1 gibi yola cıkıcak gelicek yanıma tatlı istemiş canı hemen kalkayım hazırlık yapayım
bizim iznimiz kısıtlı olduğundan bu günleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz
Bir iki gün benim ailemin yanında kalıp sınava girdikten sonra
kayınvalidemlere gidicez bir haftada orda kalıcaz sonra nişanlım asker artık
Uzun bir süre yine gelemeyebilirim
aralık 12'den sonra görüşmek üzere
hepiniz allah'a emanet olun..
spic toprağım araştırıyoruzda canım dikritebilirimde alabilirimde yani netleşmek için çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü ben standardı sevmiyorum şimdiden odaklansam daha sonra hoşuma gitmeyebiliyor bir ik ay kala bakacağım gelinlik işine moda girmem içinde model felan bakıyorum işte tarzımı bulmaya çalışıyorum
Ölmüş malesef çünkü direk kafasından vurmuşlar, ölüme kendimizi ne kadar uzak hissetsekte çok yakın malesef...
Düşünsene yaa vurursuz vuramazsın oyunu oynarken adamın hayatını elinden alıyorlar, insan hayatı bu kadar ucuz olmuş işte...
Benim yaşadığım bir olay aklıma geldi, adam silahı doğrultmuştu beni vursaydı vururdu yani, ecel gelmemiş demekki
ne yaşamştın esra
Canım yaklaşık 5 yıl önce staj görürken belediyeye yürüyerek gidiyordum.
Bir parkın yanından geçerken silah sesi duydum, sonra kaçan 2 adam gördüm tamda benim geçeceğim sokağa geliyorlardı, tabi adamlar bağırdı kaçıyorlar diye, silahlı adamda şaşırmış olacakki karşı karşıya geldiğimiz anda silahı bana doğrultup biraz bekledi, ama tam alnıma.
Benimde basiretim bağlandı hareket edemedim, sonra indirip kaçmaya başladı, vurulan adamda bacağından vuruldu galiba, beni hastaneye götürün diye bağırıyordu.
İşe nasıl gittiğimi bilmiyorum, aptal gibi olmuştum o gün, yani belkide ölmeye ramak kalmıştı...
Allah'tan belediye de doktorların yanında çaılışıyodum anlatınca muayene ettiler beni, ertesi gün gittiğimde de dalga geçmiştiler bu gün ne yaşadın diye...
:)) nedense bu tür olaylarda, olay anında çok soğukkanlıyım, ama sonra acısı çıkıyor mide bulantısı, baş dönmesi falan oluyor...
Ölümün nerede geleceği belli değil ama İstanbul'da hiç tekin bir şehir değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?