2011 gelin adayları buyrun sohbete

Elçin
Kırmızı mercimek çorbası
Yoğurtlu yıldız şehriye çorbası.
Normal şehriye çorbası
Mantar çorbası
Un çorbası
Domates çorbası
Tavuk çorbası
Aklıma gelenler bunlar :80:

ımmmmmmm boğazmda acıo şimdi bi çorba olsaydıda içseydim.. (evde olmş olsam annem yapsa mırın kırın ederim şimdi cnm istio) :)

aaaaa aslı bnde marmara 2 yıllık btrdm sosyal blmler myo beyazt kampüsündeydm sen hangi bölüm

bkaç kez üstüste aaaaaaaa aaaaaaa :)) bnde büro ynetimi ve sekreterlik mezunuyum gülbin hocann öğrencisiyim yani :)) bnde 2007 grşliyim sen mezun olmşsn bn kazanmşm

bkaç kez üstüste aaaaaaaa aaaaaaa :)) bnde büro ynetimi ve sekreterlik mezunuyum gülbin hocann öğrencisiyim yani :)) bnde 2007 grşliyim sen mezun olmşsn bn kazanmşm

Evet canım öyle olmuş.
Ben gülbin hocayı çok severdim.
Çok şeyler öğretti bize.
Sadece derslerle ilgili değil.
Hayatla ilgilide.
Özellikle beyaz pirinç pilav örneğini unutmuyorum hep aklımda.
Sen hangi liseden mezunsun.
Ben Ayşe ege kız meslekten =)
Liselerde aynı olmasın bizim.
İstanbulda bu bölüm 3 tane okulda var sonuçta

cnm bn düz lise mezunuyum gülbn hocayı bnde çokk sewerm hatta arycaktım öğretmenler gnnde ama fırsat bulamadm çk şey öğretti dediğin gbi her anlamda çk gzel iki yıl geçrdm marmarada

okadar ödemişsin yazık olmasın devam et bence zaten yardımcı kitapların arkasındaki deneme sorularının aynıları çıkıyor sadece sınavdan 1 hafta önce onları bile çözsen geçersin canım hatta ben artık kitap bile almıyorum sorular satılıyor aöf kurs kantinlerinde sadece soruları alıp çözüyorum geçiyorum

Son düzenleme:

Neymiş o beyaz prinç örneği merak ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…