2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar nette gezinirken buldum. Bu akşam bu tarifi denemeyi düşünüyorum.
Yarında nişanlıma tattırmayı =)
Çok kolaymış.

Tahinli kurabiye tarifi
Bütün malzemeleri karıştırın ve ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlak yapın ve yağlanmış tepsiye dizin. 180 derecelik fırında dibi olana kadar pişirin.

NOT: Biraz yağlı bir hamur olduğu için diğer kurabiye hamurları gibi birbirini toplamazsa problem yaratmayın rahatlıkla elinizde şekil verebilirsiniz. Helva tadında ve ağızda dağılan bir kurabiye yemek istiyorsanız mutlaka denemelisiniz. Afiyet olsun.

aynen denizcik sporda göklerde uçarcasına hareket ediyorum topukluda kendimi çok şık hissediyorum:)) birazda topuklu giydim mi yaşım çok büyükmüş gibi oluyor hoşuma gitmiyor üst üste giymem zaten topukluyu haftada 1 gün bazan ayda bir

saolun kızlaar, çok yanık yok ama çorap giymiştim birden yapıştı, eve gelene kadar çok sızladı.
Benimki bugünden gelemiyor malesef şuan Beykoz'da ama görüşemiyoruz (
Haftasonu görüşebilicez galiba....

Bu düdüklüler çok pahalı geliyor bana yaa, çeyiz kampanyaları çok daha iyi sanırım.
Benim tencere setimle beraber düdüklüde aradan çıktı...
Aslı'cım tencere setide alacaksab öyle al istersen...

Canım ben çelik tencere seti almıcam.
Kaynanamda var. Alsam bile kullanamam. Ondakiler hem yeni hem yetiyor.
Teflan tencere seti almıştım ben cemin.
Bide düdüklü lazım bana.

Cimcime burdan düdüklüyü 220 ye alsam ekstara bişiler daha alıp 300 e tamamlasam 200 ödücem.
Yada tefalden 220 ye filan alıcam.
Kararsızım aslında.

ben geldimmmmm
öğlen yemeğe giderken gecelik aldım
fotosu varsa netten paylaşsana kız sen ne zaman nişanlanıyordun cimcime

selam kızlar neşeli günler hepinize :)
selam canım h.geldin

eee bi deneseydinde görseydikk :90:

aslında bernardoda fıssslerinki düşmüştü onu cok övüyorlar 260 tı galiba ah azcık daha düşse

onu sona sakladım dusun azcık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…