2011 gelin adayları buyrun sohbete

tek sevmediğim huyuu ani siniri diğer huylar tam arayıpta bulamadığım şeyler:82:duymasınnn havalanır valla.çok huyunu sevmiyorum senin derim kızdığımda :))

sevmediğim bir huyu yok henüz yada onunla ilgili keşke şuolsaydı yada keşke şu olmasaydı dediğim birşey de yok. sinir konusunda ise ben bu kadar uysal bir insan hayatımda görmedim zaten aslında ben sinirliyimdir biraz ama ona kızamıyorum nedense:) Maşallah diyeim nazar değmesin benim aşkıma

aslında nişanlıma göre bende çok sinirli biriyim ama onun kadar gösteremem aniden gelir bana oda kırk yılda bir :86: maşallah kız tenecere kapak misali

elinden geldiğince dediklerimi yapmaya ugrasır dinlememiş umursamıyor sansamda uzun vadede benim için elinden geleni yapmaya calıştıgını görürüm. aileme karsıda saygılıdır..ben ilk zmanlar anne demiyorsum annesine uzun bir sürede demedim ona ragmen kısasa kısas demedi allah var.kin tutmazz..datluşum benimm: ama sninrli birazcık galiba

aslında nişanlıma göre bende çok sinirli biriyim ama onun kadar gösteremem aniden gelir bana oda kırk yılda bir :86: maşallah kız tenecere kapak misali

bende sinirlenince çok değişiyormuşum annem o zamanlarda kendi kızımı tanıyamıyorum ben der durur hep ama baskıya gelemiyorum beni biraz bana bıraksalar nasıl süt liman olacak herşety bu taşlar sanaydı annecim:)

çk gzel sözler söyler bnun içinde çoook sewviorm yawrm bnm.. şimdi yazdğı msjları defterime geçiriodumda bnusa söliim dedim.. hepimz allaha şükür sewdiğimiz aşık oldğmz kişilerle beraberz we daimi beraberlk yolunda ilerliorz inşallah ömür boyu hep en az bgnkü kadar aşık kalırız ve bze aşık olurlar

çk gzel sözler söyler bnun içinde çoook sewviorm yawrm bnm.. şimdi yazdğı msjları defterime geçiriodumda bnusa söliim dedim.. hepimz allaha şükür sewdiğimiz aşık oldğmz kişilerle beraberz we daimi beraberlk yolunda ilerliorz inşallah ömür boyu hep en az bgnkü kadar aşık kalırız ve bze aşık olurlar

Slm kızlar, hastaneye gidelim derken hastanelik olduk.
Üzerime çay döküldü bacağım yandı (
Şimdi hastaneden geldim, ultrason sonuçlarım temiz çıktı, yarın hem kan vericem hem pansuman yaptırıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…