2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet bende çok severim o yolu aklıma geldi yine, erkeklerini saymazsak sevdiğim bir şehirdir Bozüyük...

Güzel bir model elacım...
Ben bir tane beğendim 750tl dedi, bakalım nasıl yapıcaz, çünkü yılbaşından sonra zam gelecekmiş

evlenecek olan herkese sonsuz mutluluklar ve huzurlu bir yaşam dilerim.kızlaristanbuldayım.kiralık gelinlik ,kiralık kına kiıyafeti tepsisine kadar eldivenine kadar var ve kiralık...... ihtiyacım olduğu için değerlendirmek istedim.resimlerini ilgilenenlere göstericem.gelinliğin takısına kadar var herşeyi hazır.ilgilenen olursa beklerim....hoşçakalın...

merhaba almakla kiralamak arasında fark oluyor almak daha pahalı oluyor sen yine de bak tabi...bi de kiralamak daha iyi hem daha uygun oluyor hem de elinde kalmıyor.benim gelinliğim 38 beden takısından eldivenine tacına kadar herşeyim var kına elbisemde tepsisi herşeyi var ...bak dolaş ama ilgilenirsen ben resimlerini gösteririm hoşçakal....

kızlar bir gelinlik beğendim ekliyorum hemen..hayalimdeki gelinlik diyemem ama hoşmuş..

bu arada beğendiğiniz gelinlikler kaç para civarında kızlar?

gelinlik güzelmiş arkadaşım.
ben şimdilik netten bakıyorum çook sayıda görselim var.ocaktan sonra dolaşıcam piyasayı bulamazsam diktiricem.Fiyat bilemiyorum hem iyisi olsun diyorum bi yandanda içim acıyor saatlik bişey ama yinede düğün bikez sonuçta hem öyle hem böyle evli olanlar acıma aldır herşeyin en iyisini diyoarlar ama kıyamıyorum yazık ya nişanlıma

selam kızlarrrr nasılsınızzz
bakıorum daaa gelinliklere bakıosunuzzz ohhhh ohhh ne güzelllll yaaa gelinlik görünceeeeee çok mutlu oluyorummmm valllaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…