- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.921
betoşşş saçlının battaniyelerini bende kaliteli diye duydumm
kız zuhal alsammı ki 50 lira kargoyla 55e filan gelr uygun mu snce bde sen kaçncı modeli beğendn
2 kişilkmi cnm bu bide nerde hangi siteede teşkr
kız zuhal alsammı ki 50 lira kargoyla 55e filan gelr uygun mu snce bde sen kaçncı modeli beğendn
5. zuhalde yok muydu yada ben çeyizlerimi karıştırdım:) ben çok 2. sini beğendim
kızlar cümneten günaydın. nişanlım şuan sınavda sabah bayağı erken gitti. merve girdimi enişte sınava
kızlar fikir alayım sizden. LG marka beyaz eşya hakkında bilginiz var mı. Ben istemem dedim ama Erkek arkadaşım korede üretiliyor kaliteli dedi bende birşey diyemedim sizin duyumlarınız nasıl kızlar?
hakkından hayırlısı olsun eniştelerimizin yasemincim
inş kısa olur
datluş benimki dün girdi geldi bugün onu memlekete yollayacagım..ordan geçerse askere gitmeden önce son görüşüm olacak gelemez ordan gecer büyük ihtimalle.5 ayyy geçermii yaa.hala inanamıyorum.hergün gördüğüm elini tutugum askımı 5 ay hiç göremicem
datluş benimki dün girdi geldi bugün onu memlekete yollayacagım..ordan geçerse askere gitmeden önce son görüşüm olacak gelemez ordan gecer büyük ihtimalle.5 ayyy geçermii yaa.hala inanamıyorum.hergün gördüğüm elini tutugum askımı 5 ay hiç göremicem
sağolasın güzel hemşom cümlemizinki için inşallah hayırlısı olur. canım uzun dönem düşünmüyor bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?