- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.361
kızlar siz sms hakkı yapıyonuzmuuu
ayda 5000 sms heryöne alıyorum canım
Sorma ya bende öyle yanlışlıkla çok atıyorum bu yüzden ne kavgalar ettik
allahtan şimdi konuşuyoruz msj sıkıyor bazen
Kızlar yaa bazen nişanlım bana ismimle hitap ediyor bir garip oluyorum, acaba kızgınmı falan, yada sevgisimi azaldı diye düşünüyorum.
Çokmu abartıyorumki...
Kızlar yaa bazen nişanlım bana ismimle hitap ediyor bir garip oluyorum, acaba kızgınmı falan, yada sevgisimi azaldı diye düşünüyorum.
Çokmu abartıyorumki...
Çokmu abartıyorumki...
Kesinlikle erkekler hep aynı morelsiz keyifsiz olduğu zaman ismimle hitap eder
normalde allah var şimdiye kadar hç duymadım balım tatlım canım hayatım herşey söyler minikim der bende ismiyle pek hitap etmem kızdığım zaman söylüyorum ama :)))
bende miniğim derim adamın neresi miniksee :86: birgün elime verecek miniği görecem töbee yaavalla ben hepp tuhaf şeyler söylüyorum bayaa bayaa sıradışıı yanii
ueln sen varyaaaaaaaa..bende minikkuşum diyorum kuzucuk diyorum duyan sasırıyor hayretler içinde bi ona bide bana bakıyolar
bende miniğim derim adamın neresi miniksee :86: birgün elime verecek miniği görecem töbee yaavalla ben hepp tuhaf şeyler söylüyorum bayaa bayaa sıradışıı yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?