- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.321
kızlar bigün buluşalım yaa dünya gözü ile birbirimizi görsek ne olurki sanki
kızlar yetişemiyom yaaaa ne bu çene
kocişler bıkcak valla bizden rahat rahat bi maç izleyemicekler
nası olsa ankara gelini olcaksın benden önce düğünün olurda buraya gelirsen ben gitmeden gel valla buluşalım
kızlar ne bu cene masallah okumaya bile hızınıza yetişemiyorum eniştelerin vay haline
Üzülmeyin kızlaar, şu yazdıklarımızı anlatsanız gülmekten ölürler zaten.
Bu kadınlar neler konuşuyorlar derler
Onlar için daha zor, şuan motivasyona ihtiyaçları var.
Ayy şimdi aklıma geldi, hepimiz msj atsak sevdiklerimize "Seni çoook seviyorum" diye, motive olurlar ne dersiniz?
valla ne iyi olur sen nerde oturuyorsun bakim.
haftaya cumartesi ordayım inşallahh
valla böle konuşcak şeyi hiç bitmeyen hanımları bulmuşlar daha ne istiolar.öle sus pus pısırık kızı napsınlar
valla böle konuşcak şeyi hiç bitmeyen hanımları bulmuşlar daha ne istiolar.öle sus pus pısırık kızı napsınlar
çankayada oturuorum ben köşke yakın canım
bende atmıcam hep çalışıyor kendsii meşgul adam bnm seni seviyorum mesajımla ugrasamaz bak yine sinirlendim işte
imzayla bi alakası yokki soyadı mevzusunun
bende atmadımmm zaten kontörr yokkk esrayaa att yerimee altınaa zuhal yaz dedimmm sesss yokkk
bnde anlamadmki denizn nişanlsı kendni alıştr demşya ondan sordm
benm nişanlım çankaya öveçlerde çalışıyordu
heee onlarda biz gibi düşünseler ahh.. bidefa konuşuyoruz diyoki ben neyi düşünüyorum biliyonmu dedi neyi dedim şimdi ben işten gelicem sen akşama kadar sıkılcan ve sürekli konuşacaksın ben o zaman neydecem diyooo :90: detttt dedimm neyi düşünüyor
bn atym cnm enşteye sewnsn
kontörüm olsaa ben ona başka bişi yazacaktımm amaa neyseee akşam kulağına söylerm artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?