- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.441
yavrummm sen uçmuşsun haksızlızlık mı ediyorum derken ne demek bu?
kadının biri yazmış bende de süt hormonu fazla 2 çocuğum var ilaçla düşürülüyor diye.kısırlık değilki açılımı :84:
İlkez duyunca bir garip oldum, o psikoloji bambaşkaymış meğer...
İlkez duyunca bir garip oldum, o psikoloji bambaşkaymış meğer...
hoşgeldin selin sultan
hoşgeldiniz kızlar
betüşşş kalpli reçezlikleri kaça aldın kütahya seramik değil evde kullanıyoruz biz çok kalite ya 1 den aldım ben:))
sıkma güzel arkadaşım güzel canını. Rabbim yeterki nasip etsin nice olmazlar oluverir arkadaşım. kii senin kısırlıkla alakası yok Allah muhafaza.
bak ne anlatıcam ben lisede tiyatroya gidiyordum. bi arkadaş vardı hiç adet olmuyordu doktora gitmiş doktor demiştiki çocuğun olmayacak senin ayy arkadaşımız üzülürdü napsın kızcağız evlenemeyeceğini düşünüyordu. şu facebook varya onun sayesinde arkadaşımı gördüm evlenmiş ve ilk eklediğimde hamileydi, doğum yapmış kendi gibi güzel bi kızı olmuş şuan 3 - 4 aylık olmuştur tahminen Rabbim hayırlı evlat eylesin. Bu yüzden dileyelim ki Mevlam bizi çocuk sahibi olanlardan eylesin. Şuan dileyen isteyen herkese nasip etsin Mevlam hayırlı evlat.
betüşşş kalpli reçezlikleri kaça aldın kütahya seramik değil evde kullanıyoruz biz çok kalite ya 1 den aldım ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?