2011 gelin adayları buyrun sohbete

İlkez duyunca bir garip oldum, o psikoloji bambaşkaymış meğer...

sıkma güzel arkadaşım güzel canını. Rabbim yeterki nasip etsin nice olmazlar oluverir arkadaşım. kii senin kısırlıkla alakası yok Allah muhafaza.

bak ne anlatıcam ben lisede tiyatroya gidiyordum. bi arkadaş vardı hiç adet olmuyordu doktora gitmiş doktor demiştiki çocuğun olmayacak senin ayy arkadaşımız üzülürdü napsın kızcağız evlenemeyeceğini düşünüyordu. şu facebook varya onun sayesinde arkadaşımı gördüm evlenmiş ve ilk eklediğimde hamileydi, doğum yapmış kendi gibi güzel bi kızı olmuş şuan 3 - 4 aylık olmuştur tahminen Rabbim hayırlı evlat eylesin. Bu yüzden dileyelim ki Mevlam bizi çocuk sahibi olanlardan eylesin. Şuan dileyen isteyen herkese nasip etsin Mevlam hayırlı evlat.

esracım hemen duygusala baglamışsın canım herseyin tedavisi var..ki ilaçla tedavi edilebilen bi rahatsızlık..şimdi neye çare yokki..sıkma canını aklına olumsuzta getirme ii olur inşallah

günaydın fıstıklar

Esracım ilaçla dengeleyebilirsin takmasana kafana erkek arkadaşında seni sen olduğun için seviyordur sonuç ne olursa olsun seni sevmeye devam edecektir zaten

aminnn yasemin
betüşşş kalpli reçezlikleri kaça aldın kütahya seramik değil evde kullanıyoruz biz çok kalite ya 1 den aldım ben:))

yavrum orda grdüğün btn çerezlklern tanesini 1 liraya aldım hem uygn hem çk şirin bak kullanşlymşta süper oldu :)) bde bordosu vardı onuda alayım bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…