2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim arkadaşımın beli çok ağırıyordu ve adeti çok kanamalı oluyordu çok zayıf ve minyon üflesen uçar gibi doktora gidiyor ve doktor çift rahim var diyor
izimirde ve istanbulda ameliyatları oluyormuş sadece belli zamanlarda doktora gidecek artık ilerleyen dönemlerde belli olur evlendikten sonra zararı varmı yokmu 1001 demi şbirde

Iyim bende canım spicim metro marketler varya ordada çok güzel şeyler var saklama kapları olsun çerezlik gibi vede oben de felan cumhuriyet caddesi o kadar ilginç şekillerde varki

betüş bende 1 liradan aldım her rengi vardı değişik şekillerde 15 tane almışım :))) orjinal kütahya seramk bunlar renklerinde atma yok kesinlikle:))

zuzucm bnmde işte orda grdüğün her şekilden 2şer tane aldm 12 tane oldu ama kalplilerden grrsem daha alıcam renk renk kullanırız :))

zuzucm bnmde işte orda grdüğün her şekilden 2şer tane aldm 12 tane oldu ama kalplilerden grrsem daha alıcam renk renk kullanırız :))

kahvaltılıklara harika gidiyor ya biz evde kullanıyoruzda çiçek bahçesi gibi oluyor masa :)) kalplilerde reçelleri öneririm karelere zeytin kayıklara da olabilir:)) çiçek gibi olanlara peynir birde düz olanlar var onlarada domates salatalık:))

nelere koyacağını ble bulmş bzm kız :)) cnm gzel gzel sofralar hazrlarz ağız tadyla yerz inşallah.. kullanşlı olr bncede kahwaltılık fındk fıstk koyulucak bişey mutlaka bulunur :))

dn bnların resmni çekiorm kardeşim grdi odaya napıosn dedi kk daki arkadşlarım için çekiorm nete koyucam dedm o sırada odaya grip çıkıo bnde o ara çorapları çekiodm dioki abla yuh bnudamı çekiosn çekiorm dedim donunuda çekip koyan var mı dedi :)) var dyemedm :))

Zevklerimiz çok uyuyor canım özellikle tuzluklarına bayıldım iyi günlerde kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…