- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.521
sen kaça aldn züleyha? düşünüorm yaa byerde mutlaka işe yarar çay bardağı filan gerçi hediye gelr diolar ama
çeyiz yola çıkıyo yaniii artık
evini yerleştirince ayrılmak istemiceksindir canım
Toprağım resim açılıyormu şekerim
Aslıcım iyi günlerde kullan hepsini tuzluğumuz gıdgırımız bir örnek :)))
sendede leopar takıntısımı var kız battaniyeler leoparlıı :))
bnce çk abartılmş çk fazla emek harcanmş ama o kadar dantelin örtünn hangi bri kullanılacak şimdi.. yeni moblyalar o kadr danteli kaldrmıoki yada bn danteli sevmediğim için bna öyle gelio blmiorm ama her zaman sadelği seviorm öle çk fazla örtüye tahammül edemiorm az olsn öz olsn
Oldu canım =)) Ben de hata üstten 3 demem lazımdı.
Fiyatı uygunmuş ama ne bilim çok beğenmedim ben ya.
Daha doğrusu cam eşyaları çok sevmiyorum canım ben.
Güzel duygular selinemre ellerinle kendi evini yerleştireceksin ayyy çabuk geçsin zaman bende istiyorum ya:)))
Bu tabaklardan bende birsürü var bir zamanlar gazete dağıtıyordu annemde alıp stok yapmıştı benim için
Ayşenin tuzluğu hediyeymiş sen nerden aldın canım
Selin'cim hayırlı olsun, Rabbim her isteyene tattırsın bu duyguları.
Kızlar o çeyiz Erzurum'a ait, Erzurum'da erkek tarafıda kız tarafıda çok çeyiz yapar.
Bana gelmedi o ayrı konu :))
Hatta bayramlarda koç gider, koçun boynuzuna Erzurum burması bağlanır, gelinin çantasından ayakkabasına kadar alınır falan filan.
Ben öyle teferruatlara girsem nişanlım vazgeçer...
al bendende o kadar şeker annemde almış zamanında bir sürü alsam kullanmayacağım yer kaplayacak almasam annem darılacak arada kaldım
Bu tabaklardan bende birsürü var bir zamanlar gazete dağıtıyordu annemde alıp stok yapmıştı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?