- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.501
Aynen bende öle danteli örgüyü filan sevmiyorum.
Birsürü emek onlar bide ne bilim göze yazık ya.
öRtüyü onları satın alırsın ama gözünü alamazsın bozulunca. QUOTE]
Betülcüm ve çok fazla yapılmış bende onu bahsediyorum kardeşinin çeyizi olan
bazı adetler çok ağır halen uygulaan da var bu şekilde genelde doğu kesimi ve bursanında var öyle yerlileri yapıyorlar kimi yapıyor kimi ise istemiyor bende dantel sevmiyorum ama annem yaptı ..
kesnlkle aslnn dediği gbi gözlere yazık o kadar emek o kadar wakit dantelde olr bu kalıplaşmş bişey kız çeyznde utlaka yaparlar ama o çook abartılmş erzurum yöresnde filan yapıolar öle yapılır tmm ama ne bliim yatak odasna bkaç parça olr belki kullanıosan vtrn içine bkaç peçete ama buldğun yere dantel örtecekmş gbi heryer için ayrı örtümü işlenr
Aynen bende öle danteli örgüyü filan sevmiyorum.
Birsürü emek onlar bide ne bilim göze yazık ya.
öRtüyü onları satın alırsın ama gözünü alamazsın bozulunca.
kesnlkle aslnn dediği gbi gözlere yazık o kadar emek o kadar wakit dantelde olr bu kalıplaşmş bişey kız çeyznde utlaka yaparlar ama o çook abartılmş erzurum yöresnde filan yapıolar öle yapılır tmm ama ne bliim yatak odasna bkaç parça olr belki kullanıosan vtrn içine bkaç peçete ama buldğun yere dantel örtecekmş gbi heryer için ayrı örtümü işlenr
Sen böle yazınca aklıma abiye kuzu geldi.
O bulduğu heryere örtüyor.
Uçakta seyehat ederken bile örtü örtüyo hahahahahahaha
Oldu canım =)) Ben de hata üstten 3 demem lazımdı.
Fiyatı uygunmuş ama ne bilim çok beğenmedim ben ya.
Daha doğrusu cam eşyaları çok sevmiyorum canım ben.
Sen böle yazınca aklıma abiye kuzu geldi.
O bulduğu heryere örtüyor.
Uçakta seyehat ederken bile örtü örtüyo hahahahahahaha
sen baktnmı blmiorm aslı ama o kadar çk yapmşlarki aynen abiye kuzunn yaptığı gbi heryere örtsen yne btmez o danteller :))
boncuklu örtüler çok hoşuma gidiyor benimde
ağır ve şık
boncuklu örtüler çok hoşuma gidiyor benimde
ağır ve şık
Bende şaypadan almıştım pasta seti birde büyük tabağı var
kullanışlı evde genelde meyne koyuyorum onlara.)))
Betülcüm güle güle kullan bende aldım bu takımdan çok uygun fiyatı
kullanılır ya evde ...
Ben beğendim)
Kızlar bugece annem ve halamla ankara'ya gidiyoruz pazar günü çeyizim gelicek ne zor işlermiş bunlar
sen kaça aldn züleyha? düşünüorm yaa byerde mutlaka işe yarar çay bardağı filan gerçi hediye gelr diolar ama
selin çeyizi nasıl yaptın canım nakliyeyle mi anlaştın benimde 15 saat yola gidecek ya
Kızlar bugece annem ve halamla ankara'ya gidiyoruz pazar günü çeyizim gelicek ne zor işlermiş bunlar
betüşşş resim açılmıyor böyle bende albüme eklebide ben albümede ekleyemiyorum nasıl yapacağım ya
Evet betülcüm paşabahçe tabaklardan diyorum
şaypada (market) kampanyadaydı ordan almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?