- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.921
teşekkr ederm cnm bna gre yanlş yoldasn ayrılsammı die düşündüğün bi adamla ewliliği düüşünmen hata
betüşşşş mutluu yıllarr :)) pazarda da güzel çoraplarr vardırrr unutmaa :)))
buse bir kere yasın cok kücük burda ikincisi de sevseydin ayrılmayı düsünmezdin kaldı ki bunu bize sormazdın kızlar zaten sana uygun bir dille anlattılar çok da haklılar nişanlı olucaksın ve yalnız kalamayacaksın sacma bence ayrıca yazdıklarını okudum 1 hafta ayrı kalıyorsun ama sonra sen onu arıyorsun bilmiyorum bence düşün derim ...
bilmiyorum deniz gerçekten şuan hem çalışıyorum hemde beye canım sıkın kafayı yiyecegim kesin bu gidişle:18:sürekli bir erkek bana böyle tacizde bulunsaydı belirli bir süre sonra sıkılır ondan soğurdum ve biterdi.erkek arkadaşın sende bu cesareti göremiyor ve ne konuşsada yine dönüpp aynısını yapıyor.Gerçekten çok değişik sevmeyi beklemeden cinselliğe geçmek abes geliyor.5 ay neki sevmek için ama cinsellik için çok şeyi ifade ediyor görüyorsun.
DENİZKOYDUMADIMI+,kleopatra_06,hlmbtl, Ece+,
Gelinlerrr merhabaa..
Valla girmeyeli çok oldu birazcık anlayım diye geri gittim ama ortalik karışmış yahuu
Çok Özledim sizleriii
Askerim dönüyor azıcık kaldı sonrada duqiii kaçar
Buse azıcık olayına baktım ama tam olarak sorunun ne kestiremedim yanii bir sıkıntı var ama senin tarafındamı sorun onunmu bilemedim
DENİZKOYDUMADIMI+,kleopatra_06,hlmbtl, Ece+,
Gelinlerrr merhabaa..
Valla girmeyeli çok oldu birazcık anlayım diye geri gittim ama ortalik karışmış yahuu
Çok Özledim sizleriii
Askerim dönüyor azıcık kaldı sonrada duqiii kaçar
Buse azıcık olayına baktım ama tam olarak sorunun ne kestiremedim yanii bir sıkıntı var ama senin tarafındamı sorun onunmu bilemedim
bilmiyorum deniz gerçekten şuan hem çalışıyorum hemde beye canım sıkın kafayı yiyecegim kesin bu gidişle:18:
zuhalcimmm sıla acısada öldürmez dinliyorum çook güzelll ....
hangi sirkette calısıyorsun buse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?