2011 gelin adayları buyrun sohbete

buse bir kere yasın cok kücük burda ikincisi de sevseydin ayrılmayı düsünmezdin kaldı ki bunu bize sormazdın kızlar zaten sana uygun bir dille anlattılar çok da haklılar nişanlı olucaksın ve yalnız kalamayacaksın sacma bence ayrıca yazdıklarını okudum 1 hafta ayrı kalıyorsun ama sonra sen onu arıyorsun bilmiyorum bence düşün derim ...

kesinlikle hayır sen beni yanlış anlıyosun ben seninle evliligi planlarken ayrılmayı düşünme diyo tamam herşey senin istedigin gibi olsun akşam konuşalım sen çalışıyorsun dedi kızlar böyle neyapıcagımı bilmiyorum

bu konu için tartışan tel yüzüne kapayan bazı konularda çok üzerine gidiyorum aslında ama dogru onu kaybetmekten korkuyorum aslında

sürekli bir erkek bana böyle tacizde bulunsaydı belirli bir süre sonra sıkılır ondan soğurdum ve biterdi.erkek arkadaşın sende bu cesareti göremiyor ve ne konuşsada yine dönüpp aynısını yapıyor.Gerçekten çok değişik sevmeyi beklemeden cinselliğe geçmek abes geliyor.5 ay neki sevmek için ama cinsellik için çok şeyi ifade ediyor görüyorsun.

DENİZKOYDUMADIMI+,kleopatra_06,hlmbtl, Ece+,

Gelinlerrr merhabaa..
Valla girmeyeli çok oldu birazcık anlayım diye geri gittim ama ortalik karışmış yahuu
Çok Özledim sizleriii
Askerim dönüyor azıcık kaldı sonrada duqiii kaçar

Buse azıcık olayına baktım ama tam olarak sorunun ne kestiremedim yanii bir sıkıntı var ama senin tarafındamı sorun onunmu bilemedim

bilmiyorum deniz gerçekten şuan hem çalışıyorum hemde beye canım sıkın kafayı yiyecegim kesin bu gidişle:18:

duygucummm slm canımmm askerlikte bitiyorrr haa 17 sinde mi geliyorr genelde dönüşler 17 oluyorr hadiii gözünn aydınnnn:79:

sorun nişanlım tatlım hoş gekdin buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…