2011 gelin adayları buyrun sohbete

bunlar çok zengin bizde onlardan zenginiz o bana sözünü geçirmek istiyo bende ona geçirmek istiyorum yaaaaaaa kafam baya karıştı

kızz valla şu cümleyiii iyi çözzz o sanaa sözünüü müü geçirmekk istiyorr yoksaa başka birşey mi adam kafayıı takmışş anlattıklarına göree oooooooooooooo zenginlikle bu iş olsaydıııı

AYNEN KATILIORUM BENDE NİŞANLIMLA TABİKİ HERŞEYİ KONUŞUR PAYLAŞIRIM BİZİM DE ELİMİZE BİR SÜRÜ FIRSAT GEÇTİ ÇOK YANLZ KALDIK AMA HERSEYIN VAKTİ ZAMANI VAR VE HERSEY ZAMANINDA OLDUGUNDA GÜSELDİRR VE BENIM NİŞANLIM BUZAMANA KADAR BENIM İSTEMEDGIM HİÇ BİŞEYİ YAPMADI BANAA HERKESIN HAKKINDA HYRLISINI VERSIN RABBİMM BEN BULDUGUMA İNANIORUM

duygucummm slm canımmm askerlikte bitiyorrr haa 17 sinde mi geliyorr genelde dönüşler 17 oluyorr hadiii gözünn aydınnnn:79:

Merhabalar canım çok teşekkürler.. Askerimin kılı dönmüş 13 Aralıkta ameliyata giriyor 3-4 gün hastanede yatacak sonrada 30 gün hava değişimi veriyorlar ve yurda dönüyor :90:

sorun nişanlım tatlım hoş gekdin buarada

Hoşbulduk canım.. Nişanlıysan sorun herzaman var demektir

dugiii gecmis olsun canım ameliyat olmussun nasıl rahatmısın simdi?uzun zamandır yoktun gel arada ya ...

Canım benimm çok sağoll
Ameliyat oldum şükürler olsun iyiyim birde askerim ameliyat olup dönerse çok çok çok daha iyi olucam :76:
İnşallah canım arada uğramaya çalışırımm

kızzzzzzzzzz biz onlardan zenginiz onlarında otel resturant felan var banada dogum günüme araba aldı
ama işte yetmiyo zengin olmak ya sapık gibi davranmasa gayet iyiyiz yüzyüzede iyiyiz vallaha

bunada aynen noktası virgülüne katılıyorum diyeceğim betül ama nokta virgül kullanmamışsın:)

yaaaaaaaaa benimle bazı şeyleri konuşmak istiyo anlıyomusun

Buse bir sorun var bence ikinizin arasında..
Bunu burdan böyle dile getirdiğinde sana yardımcı olabilirz belki ama en önemlisi senin ne düşündüğün..
Yani o sana bunu söylediğinde sen ne diyorsun ona..
Sonuçta evleniceğin adamsa ve nişan yapıldıysa bazı şeyler dozunu kaçırmadan konuşulabilir yani illa bişeyler yaşa yada paylaş demiyorum sadece aklını ve hislerini kullan..

canım biz 2 aydır sözlüyüz ocaktada büyük bir nişan olucak ama benimki biraz sabırsız biz dügün temmuzda olsun diyorum o ila mart diyor bilmiyoum kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…