- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.941
hangi sirkette calısıyorsun buse?
bunlar çok zengin bizde onlardan zenginiz o bana sözünü geçirmek istiyo bende ona geçirmek istiyorum yaaaaaaa kafam baya karıştı
kızlar gnaydın konuya pat die dalmş olacağım ama hemen çıkmalıyım işlerm war öğleden snrada nişanlmn ailesne gdcem naslsnz bukez zuzu esracm kucaklıorm szi buusencm sende hoşgeldn buusen
sakııııın nşanlınla yalnz kalma sakın ewt erkekler daha rahat zuzunn dediği gbi akılları orda libidoları yksek hepimz nşanlılarımzla bu tarz mevzuları konşuorz sınırlı şeylere ewt ama bn senn erkek arkadaşnda farklı şeyler seziorm bkere senn istemediğini anladktan snra bu tarz grişimlernn olmaması gerkrdi ayrıca attığı msjıda çoook abes buluorm insan ewlenmek istediği insanı ewt o anlamda ister ama mnantklı düşünen bi erkek bişileri sınırlı yaşaması gerektiğini zaten allah izin werrse ilelebet onn olacağını bldiği için sabreder.. bna sorarsan şahsi fikrm ne kadar değer werrrsn dnlersn blemem ama sakın onnla başbaşa kalma otele filanda gtme we kesn bi dille bu tawrlarından hoşlanmıorm de
duygucummm slm canımmm askerlikte bitiyorrr haa 17 sinde mi geliyorr genelde dönüşler 17 oluyorr hadiii gözünn aydınnnn:79:
sorun nişanlım tatlım hoş gekdin buarada
dugiii gecmis olsun canım ameliyat olmussun nasıl rahatmısın simdi?uzun zamandır yoktun gel arada ya ...
kızzzzzzzzzz biz onlardan zenginiz onlarında otel resturant felan var banada dogum günüme araba aldıkızz valla şu cümleyiii iyi çözzz o sanaa sözünüü müü geçirmekk istiyorr yoksaa başka birşey mi adam kafayıı takmışş anlattıklarına göree oooooooooooooo zenginlikle bu iş olsaydıııı
Sapıklık yapıp ne yapıyor bana bir geçmişten alıntı yaparmısın yani yazabilirmisin?
Sorun ne yani?
zuhal çk haklı sen onnla byere gtsen sabahlasanz sen ona gweneblrmsn sırtnı dönp gwenle uyuyablrmsn yksa farklı yerlere kayar mı mewzu eğer öyleyse ewliliği düşünen bi adam bu kadar sabırsz olamaz bşeyleri hewesi uğruna yapıor derm bn
yaaaaaaaaa benimle bazı şeyleri konuşmak istiyo anlıyomusun
Buse bir sorun var bence ikinizin arasında..
Bunu burdan böyle dile getirdiğinde sana yardımcı olabilirz belki ama en önemlisi senin ne düşündüğün..
Yani o sana bunu söylediğinde sen ne diyorsun ona..
Sonuçta evleniceğin adamsa ve nişan yapıldıysa bazı şeyler dozunu kaçırmadan konuşulabilir yani illa bişeyler yaşa yada paylaş demiyorum sadece aklını ve hislerini kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?