2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam kizlar :)
Ben ilk defa yaziyorum bu topige, daha dogrusu ilk defa görüyorum.
Bende 2011 gelin adaylarindan sayiliyorum :)
insallah yani hersey düzgün giderse, sevgilimle 2011 sonlarina dogru evlenmeyi düsünüyoruzz

Tşk. Ederim canmı sağol
nisan da sözlenmiştim tmmuzda nişanım olmuştu
şimdi çyiz felan uğraşıyorum çoğunu hallettim eşya alı perdeler kaldı

Ay ne güzel, bende yavas yavas baslamaliyim ceyiz almaya
Ne alcam ne etcem pek bilmiyorum ama yavastan ufak tefek almaliyim tabi

Evlenince insallah yine burda almanyada yasicaz
ya sen ?

Canim zaten misafirlik yemek takimim porselen yani, sonracima misafirlik catal bicak setim, ve tencere takimim filan komple bunlar var.
Günlüklerini de almak istiyorum tabi onlarda lazim, Caydanlik blender var ama bunlarla bitmiyor :)
Kizkardesim evlendi daha yeni, okadar cok sey almak gerekiyorki, Ufak tefek ne varsa, sonucta yeniden ev düzüyosun kolay degil.
Beyaz esya bizde erkek tarafi alir, onu almama gerek yok allahtan :)

beyaz esya bizde de erkek tarafı alıyor yatak odasını ve mutfagı kız tarafı alıyor ben de cıktım mutfak gereclerini aldım bugün ...hosgeldin sultan bu arada denizcim ne fuarı fuar zewkli olur

selam kızlarr
nasılsınızzz

buseenn senin kafan çok karışık canım bence evlilk ayrılıyımmı barışayıımmı ne yapayım diye olmaz ciddi bi konu iyi düşün iyi karar ver biraz daha olgunlaş bence

ne var ne yok kızlar

beyaz esya bizde de erkek tarafı alıyor yatak odasını ve mutfagı kız tarafı alıyor ben de cıktım mutfak gereclerini aldım bugün ...hosgeldin sultan bu arada denizcim ne fuarı fuar zewkli olur

hosbulduk canim sagol
bizde sadece yatakodasini kizktarafi alir, bide ceyizleri iste.
Öyle mutfak yada beyaz esya felan hepsini erkek tarafi alir. ama iste bakalim
önce bi nisanlaniyimdaaa
sen nisanlimisin ??

hosbulduk gizcim sagol cümlemizin insallah..
Siz nisanlimisiniz biraz tanitin kendinizi :)

Ben dedigim gibi daha nisanli degilim, sevgilimle Mart yada Nisan gibi düsünüyoruz. 2011 sonlarina dogru da Ekim gibi felan dügün insallah, tabi aileler felan hepsini kabul ederse..
22 yasindayim, almanyada yasiyorum.

ben nişanlıyım canım 4 ay oldu düğün tarihimiz belli değil ama ağırlık olarak temmuz veya eylül gibi düşünüyoruz bakalım nasip
sen asker yolumu bekliyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…