2011 gelin adayları buyrun sohbete

sonunda iş buldum kızlar iki yerden haber geldi ve ikisi arasında kararsızım...allaha şükrediyorum bu hafta belli olucak artık..

sultancım;

inşallah o güzel günleri en yakın zamanda görürsün

elacım hoşgeldin,

hayırlı olsun ne güzel iş bulman harika olmuş :))

alenacım çok teşekkür ederim ama kararsızlıkta kötü ya..sizlerin fikirlerinizde almak istiyorum sizce fabrikada sekreterlik mi daha ii yoksa kargo şirketinde müşteri hizmetleri yetkilisi olarak mı çalışmak daha kalıcı ve kendimi geliştirmemde etkili..diğer yandan da işletme okuyorum öğrebciyim yani..

kargo şirketi biraz daha yoğundur ama daha ii iş öğrenirsin diye düşünüyorum.sekreterlik her yerde aynı telefona bak evrak getir götür fotokopi çek kapıya bak gibisinden.ama tabi ortamda önemli rahat edecein ve mutlu olabilcein bi yer olsun ve maaşla sigortayada bak.

ela alıntıdan gördüm cnm.
maaşı hangisinin yüksekse ilk tercihin olsun
ikiside aynıysa kargo şirketi olabilir.
ama fabrikada sekreterlik senin için daha iyi deneyim olur.
tabi fabrikanın büyüklüğüde önemli.küçük bir fabrikaysa kargo olanı tercih et bence

elacım merhaba bende bir kargo şirketinde mişteri hizmetleri sorumlusu olarak çalıştım.kargo işi cok yoğun ve stresli bir iş.en güzeli canının sıkılmasına vaktin olmuyor :)aynen bende aynı zamanda işletme okuyorum senin gibi.hangi kargo şirketi olduğu cok önemli iyice araştır bence çünkü bazı şirketler sadece sömürüyorlar insanları...

iyi akşamlar kızlarr
nişanlımla sorunlarımızı hallettik çok şükür.dün bizde kaldı.bugün de baya oturduk bizde.sonra onlara gittik.allah bozmasın mutluluğumuzu.bu nişanlılık döneminde sorunları daha çok büyütüyoruz sanırım.neyse bitti geçtii

kizlar uzun oldu girmeyeli....uzun zaman oldu görüsmeyeli.....
aranizda arasira beni düsünen olmus, cok tesekür ediyorum kizlar....ama hic zamanim olmadi ki =( kostur kostur kosturmaca is, üni, iste iliski ve problemler derken....cok zaman gecti....

bu zamanda bir cok sey, tartismalar, karisikliklar da yasandi ama bunlara deginmicem kizlar.

Biz birbirimizi birakmadik...biz askimizdan vazgecmedik. ve savasacagiz dedik. ne kendimize ne etrafimizdakilerine yenillecegiz diyip ellimizden tutuk...........

............ablasi karsi cikti....sonra benimki kararli diye ablasi annesiyle konustu, bu sefer annesi olmaz dedi derken.....

YARIN SAAT 5 de geliyorlar kizlar tanismaya.......hayirlisiyla

cok heyecanliyim. babasini ilk kez görecegim. ablasi gelmicek tabiiki de....öyle yani ne bilimmmmmmmmmmmmm heyecan basti. karsi taraf seni istemeyince onlarin gözüne herseyim batacaktir sonucta....bi hayirlisiyla kazasis belasiz gecireyim su aksami yarin kizlar. dua eddin yaaa ben cok sakarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ondan sonra acil üni icin tezimi yazmam lazim, ardindan sizlerin arasina geri dönecegim kuslarim benimmmm

MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bu ara, kizlar benim atkim hala bitmedi =))))))))))

hepinizi kocaman öpüyorum
muaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…