2011 gelin adayları buyrun sohbete

bugün uzunnn olan saçlarımı kestirdimmm
çok dökülüyorlardııı (
düğüne kadar uzar inş :))

selam kızlar bugün yemekleri ben yapayım dedim anneme bi et yemeği yaptım bir de hayatımda ilk kez çli köfte yaptım nasıl olacak bilmiyorum pişiyor şimdi inşallah hamurlrı acılıp dagılmazzzz:26:

selam kızlar bugün yemekleri ben yapayım dedim anneme bi et yemeği yaptım bir de hayatımda ilk kez çli köfte yaptım nasıl olacak bilmiyorum pişiyor şimdi inşallah hamurlrı acılıp dagılmazzzz:26:

içli köfte yapmak zordur, helal olsun kız, ama benim bildiğim bulgurla oluyor siz farklı yapıyorsunuz galiba...

Selin'cim nikah işlemleri için Ankara'yamı gittin sen, gitmek zorunlumuydu yani.
Bugün ben görüştüm ama mıymıy bir herifti yanlışmı anladım diye düşünüyorum...

:)ellerine sağlık güzel olur inşallah.bende evde elim pratikleşsin diye ben yapayım edeyim diyorum.misafir muamelesi görüyorum valla:96:

slm kızlar men geldim
içli köfte benim bildiğimde bulgurla oluyo kayınvalidem süper yapıyo
ama yapımı çok zor northstar nasıl yaptın kız helal valla sana

saçlarım artık yıpranmıştı
dökülüyo diye hergün hakı fırçalamaktan yoruldum :))
maşallah çabuk uzuyor saçlarım eskisi gibi olur düğüne dek (temennim bu yönde)

içli köfte yapmak zordur, helal olsun kız, ama benim bildiğim bulgurla oluyor siz farklı yapıyorsunuz galiba...

bulgur koydum tabi ama unda koydum ek olarak biraz.annemde yapmamış hayatında hiç.ilk kez ben denedim işte bakalım :) güzel olursa veririm tarifini sizede :)
:)ellerine sağlık güzel olur inşallah.bende evde elim pratikleşsin diye ben yapayım edeyim diyorum.misafir muamelesi görüyorum valla

sorma ya.bazen ben yapıyorum ama daha çok annemn hiç yapmadıgı bilmediği yeni şeyler deniyorum babam abim bayılıyor valla ozaman bende çok mutlu oluyorum hatta abim anne bundan sonra yemekleri yeşim yapsın sen yapma diye kızdırıyor annemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…