- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.241
napim cnmm yaaa şeffaf odadayımmmm oraya bakkıom önermişlerde beniiiiİyiyim canım sen nasılsın...
betüşş kızz battaniyen gelmedi mi dahaa
Yaptım basitmiş bee, keşke daha çok resim olsaydı...
rekor tarih bende hepinizi evlendirip bu topicte yaşlanacağım galiba :86:
Düzelttim, nedense aklıma hep 20 haziran geliyo takıntı oldu :))
bakym sen evlendiğinde hımm bn 3 aylık evli bi hatun olucam.. ay o gnleride grrmyüzki zuzuuuuuuu
:) aynı gn aynı heyecanları yaşycaz allah hayırlısyla gstersn o gnleri
kızz evlenin artık gerdekk fikirlerini sizden alcem
kızz evlenin artık gerdekk fikirlerini sizden alcem
Aynı günmü canım, ayy inşallah hayırlısıyla atlatırız :))
ayyy bugün burda kimsecikler yok ...
kızlar hepinize çook teşkkr ederim..
kızlar doğum gnm dün yani pzar gnydü.. cumartesi buraya uğramıştım kayınwalideme gdicektm nişanlımn dedesi geldi köyden onu grmeye akşam üzeri 6 gbi erkek kardeşimle brlkte gttm meğer herşey çoook önceden planlıymş.. gittim kayınwalidem bn dedesi nişanlımn babası oturuorz erkek kardeşim bnmle brlkte grdi 5 dk içinde kayboldu ortadan nişanlım odaya grip çıkıo yanmzda oturmuo neyse yarım saat filan geçti nişanlım geldi hadi kalk gdelm dedi nereye gdioruz dedim çıkalım dolaşalım braz dedi neyse çıktık dışarı sahile gdelm dolaşırız ddi otobse bndk tarabyaya gttik orada arkadşnn bi cafesi var gdip bişeyler içelimmi hemde onu görürz dedi grdik bomboş cafe.. 5 dk filan oturdk nişanlm lavaboya dye kalktı ışıklar kapandı elnde pasta arkada bisürü kişi üniden arkadşm kardeşim nişanlımn kardeşleri amcam yengem filan toplamş btn gençleri (amcamla yengemde genç daha yeni evlendler) bn tabi şok ışıklar bi açıldı nişanlmn üzernde ikimzn resmnn olduğu tişört neyse pastamızı filan yedk hediyeleri aldım hadi sahile gdelm dediler kalabalıkla brlkte gttik sahilde yürüyoruz birden havai fişekler patladı nişanlım yanıma geldi elinde yüzük herkes bze bakıo benimle evlenir msn dedi (daha önce teklf etmemşti :)) ben bikez daha şok :) bnde "üçüncü yüzükte evet" dedim snra braz daha dolaşıp eve geldik çok gzeldi çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?