- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.421
günaydın eftalyacımmm nasılsınnn cnmmmangelgozde ASLIHASAN+ pandomim+ günaydın kızlar
aslış ben böyle süslü cafcaflı şeyleri pek sevmiyorum canım ama böyle bişe için fiyat uygun gibi
şatafatlı bişiy seviosan bence al cnmmm ama bunlar 3-4 sene önce çok moda idi bence daha iyisini bulursun pandoşum
sagol gözdecim iyiyim sen nasılsın
günaydın aylincik
günaydın yasoşşşş
ah aslış günler ne çabuk geçiyor 200 küsürlerdeydşi tickerın 180lere düşmüş zamanın geçtiği senin tickerından daha ii farkedebiliyor
Bende kararsız kaldım kızlar valla. Böle bişi bitane olsun diyorum.
İlk zamanlar sererim. Sıkılırsamda kaldırırım. 300 vereceğime 170 e halletmiş olcam.
Böle bişeyi annem benden çok istiyor. Bitane ağır yatak örtün olsun ilk zamanlar diye
Hevesleniyo
ağır olsun tabikisi de cnmm ama bana biraz abartı geldiii gene de senn zevkin madem annen de istioo kırma anneniii al o zamanBende kararsız kaldım kızlar valla. Böle bişi bitane olsun diyorum.
İlk zamanlar sererim. tSıkılırsamda kaldırırım. 300 vereceğime 170 e halletmiş olcam.
Böle bişeyi annem benden çok istiyor. Bitane ağır yatak örtün olsun ilk zamanlar diye
Hevesleniyo
Kızlar bu tür yatak örtüleri sizde bohça düzerken alınmıyo mu
bizde nişan bohçası düzerken kayınvalidem aldı
normal fiyatı 450 tl idi
biz nişan düzerken indirime girmiş 250 tl ye aldık
Bende kararsız kaldım kızlar valla. Böle bişi bitane olsun diyorum.
İlk zamanlar sererim. Sıkılırsamda kaldırırım. 300 vereceğime 170 e halletmiş olcam.
Hevesleniyo
seninki bedavaya gelmişdediğini ilkkez duydum aylinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?