2011 gelin adayları buyrun sohbete

olabilir canım hayırlısı olsun ank buz gibi oldu didos evimizin içini yaptırmaya verdik mutfak dolaplarını duvar kagıtlarını banyoya dolaplar filan yaptıracagız

ay kızlar yemeğe gitmiştim.
giremedim tekrar.
didemciğim vericem tatlım ama ancak ocakta verebilirim haberimi.nişanlım içinde benim içinde hayır hbr inş.
ocakta kesin olsun istiyrm.belki çok önemli bişiy değil ama ben duyunca çok mutlu oldum sizlerlede paylaşıcam sonra.
bugüne kadar her mutlu hbrimde her üzüldüğümde yanımda oldunuz.
herşeyimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız...

KIZLAR MERHABA
ARSİMA MARKASINI DUYDUNUZMU HİÇ
MARKAFONİDE YATAK ÜRTÜSÜ VAR 490 TL DEN 171 TL YE DÜŞMÜŞ
SİZCE İYİMİDİR FİKRİ YADA BİLGİSİ OLAN VARMI
GOOGLE DE YAZINCA COK CIKMIYO AMA:sSİZE DANIŞAYIM DEDİM.FİYAT İYİ ÇÜNKÜ

vallahi bugün çok soğuk yaaaaaaaaaa saçımı kestirdim geldim dondummmm

evinizin içini yeniliyorsunuz ne güzellll
yenilikler insanın içini açıyo gerçektennnnn
hayırlı olsun güle güle kullanın canımm

yok bitanem annemlerin evini yenilemiyoruz nisanlımla oturacagımız evin dolaplarını filan taktırmamıstık kendimiz istedigimiz gibi olsun diye şimdi onları yaptırıyoruz

söylicem bebem en kısa zamanda.
bende zor duruyrm yoksa :)
ben duymadım o markayı
beğendinse al cnm markaya takılma..
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar hepinize

yok bitanem annemlerin evini yenilemiyoruz nisanlımla oturacagımız evin dolaplarını filan taktırmamıstık kendimiz istedigimiz gibi olsun diye şimdi onları yaptırıyoruz

hmmmm ben yanlış anladım demekki canım
zevkinize göre yapın tabiiii ne güzelll
nerde oturacağınız belli oldu mu canım

didosum istanbulda yasayacagız artık yurt dısı düsünmüyoruz ...memnun oldum gözdecim ben de meltem bursada en yakın arkadasım oturuyor benim de cekirgede yemyesil çok güzel bir yer ..ben de ank'das yasıyorum evlenince de ist'a gelin gidecegim ...

canım sen ist. nereye elin geleceksin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…